Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 sci-fi knihy pro mladé Nyxia

Rodina Atwaterových je na tom špatně – matka umírá a otec musí neustále pracovat, aby vydělal alespoň na jídlo. Projekt Genesis 11 by jim mohl pomoci, ovšem Emmett bude muset zabojovat nejen s ostatními, ale především sám se sebou.

Vyhrát, nebo zůstat dobrým člověkem?


Nyxia – nejcennější látka ve vesmíru dokáže proměnit váš bídný život v lesk a slávu. Ale při pokusu o její získání můžete ztratit víc než jen čas. Troufnete si kvůli ní i zemřít?

Život Emmetta Atwatera rozhodně není procházka růžovou zahradou. Jeho matka bojuje s rakovinou, otec neustále pracuje, aby uživil rodinu. Jednoho dne se naskytne příležitost, jak rodinu navždy zabezpečit. Příležitost, která ho možná bude stát život. Přesto Emmet neváhá a přihlásí se do projektu Genesis 11, kde s dalšími chlapci a děvčaty z celého světa trénuje pro vesmírnou misi.

Pouze osm z nich bude vybráno pro cestu na planetu Eden, kde se nachází vzácná látka Nyxia, a získá bohatství a slávu. Jenomže cesta za vítězstvím je může stát život. Emmett se bude muset postavit tváří v tvář konečnému rozhodnutí: vyhrát za každou cenu, nebo najít způsob, jak bojovat a zůstat dobrým člověkem.

Ve spolupráci se značkou King Cool
patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Nyxia.


king-cool_dobrovsky_logo

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Vyhrajte možnost zúčastnit se vesmírné mise



Do soutěže bylo odesláno 822 tipů.

Kdo vyhrál?

Ajrad1981 (824), ala12 (824)

Správná odpověď

S kolika bratranci vyrostl Scott Reintgen?
Se čtrnácti.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeNyxia (Reintgen, Scott)
Nejmocnější zbraň. Nejvyšší cena. Vítěz bere vše. Nyxia – nejcennější látka ve vesmíru dokáže proměnit váš bídný život v lesk a slávu. Ale při pokusu o její získání můžete ztratit… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.