Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte a vyhrajte Kitl Eligin BIO!

Soutěžte a vyhrajte Kitl Eligin BIO!

8.2.2019 - redakce Babinet.cz

Zaplacená dovolená na lyžích, blížící se jarní prázdniny, vrcholící plesová sezóna… Zima má své kouzlo. Bohužel jako každý rok má právě teď i svoji chřipkovou sezónu. Chraňte sebe i své blízké a užijte si zimní radosti v té nejlepší kondici. Nemusíte se přitom zabednit doma ani cpát hrstmi prášků a vitamínů.

Nakopnout imunitu skvěle pomáhá obyčejný zázvor. Pokud chcete maximalizovat působení účinných látek, které obsahuje, zpracujte čerstvý kořen tepelně. A ideálně ho užívejte spolu s vitamínem C. Teplý zázvorový čaj s citronem by měl patřit k povinné zimní výbavě spolu s šálou a kabátem.

Lidé, kterým vadí chuť zázvoru, nebo malé děti, jež nesnesou palčivou chuť, mohou stejného efektu docílit díky zázvorovým kapslím Kitl Eligin BIO. Vyvinuli je v loňském roce přední čeští imunologové a velice rychle si získal popularitu.

Kapsle obsahují pouze výjimečně silný zázvorový prášek v BIO kvalitě a malé množství vitamínu C. Díky technologii zvané elicitace, která nahrazuje tepelné zpracování, se účinné látky navíc podařilo aktivovat na maximum. Množství účinných látek, které je v jedné kapsli, bychom z čerstvého zázvoru do žaludku nedostali ani za celý den. (A pokud ano, určitě bychom to nezvládli opakovat denně tak, abychom zimu přečkali ve zdraví.)

Zázvorový prášek v Eliginu je navíc uzavřený ve speciální enterosolventní kapsli. Ta se rozkládá až ve střevě, tedy přesně tam, kde sídlí většina imunity. A hlavně daleko za místy, která nejčastěji mívají s pálivou chutí zázvoru problém.

Vyhrajte Kitl Eligin BIO

Soutěžíme o Kitl Eligin BIO. Balení se 40 kapslemi získají dva výherci.

Stačí správně odpovědět na 1 jednoduchou soutěžní otázku. Nápovědu hledejte na www.kitl.cz.

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Erika Kolajová - Kostelany, Anna Kmínková - Odrovice

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

heluna
17.2.2019 13:37

Chtěla bych vyzkoušet.

Marjar
17.2.2019 17:12

Pokud nevyhraji, budu se muset proti chřípce bránit jiným prostředkem

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz