Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velká 14denní soutěž o speciální balení Immun44 se svačinovým boxem

4.03. - 17.03. 2019 | Aktuální soutěže
Immun44












Immun44®


Pro normální fungování imunitního systému


Immun44
Immun44® byl vyvinut speciálně pro potřeby imunitního systému, a proto slibuje okamžitý efekt – má vliv na růst a množení virů. Obsahuje totiž Plantovir®, komplexní směs tzv. polyfenolů, a PHYTO-PANMOL® - biologicky aktivní vitamíny z přírodních zdrojů. Immun44 obsahuje i výtažek ze skalní růže, který se pro svůj antivirový potenciál používá již od dob antiky.

Doplněk stravy Immun44® je vhodný pro celou rodinu a seženete jej v lékárnách za přibližně 450Kč ve formě kapslí nebo sirupu pro děti od 3 let.

Nyní speciální balení IMMUN44 BOX za zvýhodněnou cenu:

Immun44 60kapslí + svačinový BOX + omalovánka + pastelky.







Pravidla soutěže:
14denní soutěž o o speciální balení Immun44 se svačinovým boxem probíhá od pondělí 4. března  do neděle 17. března  2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděl i všechny soutěžní otázky a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá speciální balení Immun44® se svačinovým boxem, omalovánkami a pastelky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března a výhere bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručena nejpozději do 20. dubna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.
Každý den 1 nová soutěžní otázka. Výherce vzejde pouze ze čtenářek/čtenářů, kteří odpověděli správně na všechny soutěžní otázky. Odpovídat můžete až na 4 otázky zpětně (tzn. v pátek můžete odpovídat na otázku z pondělí).  Poslední den, kdy můžete odpovídat na tyto otázky, je dnem, kdy soutěž končí, tedy neděle 18. března 2019.


Nápovědu k otázkám najdete na stránkách Immun44



Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !