Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 romány Byt v Paříži

Kam se po smrti slavného malíře Seana Lorenza ztratily jeho tři cenné obrazy? Na to se pokusí přijít policistka Madeline a spisovatel Gaspard, kteří si shodou okolností pronajali umělcův bývalý byt. Pusťte se s nimi do vzrušujícího pátrání i vy.

Dva cizí lidé v jednom pokoji


Policistka Madeline si pronajala garsonku v centru Paříže, aby si mohla na chvíli odpočinout od práce a relaxovat. Jenže v bytě nečekaně narazí na Gasparda, nevrlého amerického spisovatele. Zjevně se někde stala chyba, protože on si tento byt pronajal také, a to aby měl klid na psaní – jenže shodou náhod jsou najednou oba nuceni trávit čas společně.

Byt kdysi patřil slavnému malíři Seanu Lorenzovi, který před rokem zemřel a nechal po sobě tři velmi cenné obrazy, o nichž nikdo neví, kde skončily. Madeline a Gaspard, fascinovaní umělcovým osudem, se pustí do vzrušujícího honu za ztracenými obrazy, při němž odhalují malířovu tajemnou minulost a který navždy změní jejich životy.

Více o této knize si můžete přečíst v našem článku.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto
patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát knihu Byt v Paříži.


Motto-AM

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte zde.



Do soutěže bylo odesláno 1558 tipů.

Pro současné hlasování z několika účtů na jedné IP adrese jsme byli nuceni vyřadit některé soutěžící. Prosím, dodržujte Pravidla soutěží!

Kdo vyhrál?

jacline (1558), jajda69 (1563), Ivena (1564)

Správná odpověď

Ve kterém roce vydal Guillaume Musso první román?
V roce 2001.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeByt v Paříži (Musso, Guillaume)
Napínavý román nejprodávanějšího francouzského autora současnosti Policistka Madeline a spisovatel Gaspard nemají nic společného – dokud si omylem nepronajmou stejný jednopokojový byt v Paříži, jenž navíc ukrývá záhadnou minulost slavného malíře.… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.