Soutěže

Soutěž o balíček pro boj s nemocemi

Sbírání kytiček

Chřipková epidemie řádí a stále více lidí s ní nebo jiným respiračním onemocněním zůstává doma a marodí. Situace se každý rok opakuje. Důvodem je, že našemu tělu chybí po dlouhé zimě vitaminy a imunita je oslabená.

Než i vy padnete za oběť nemoci, soutěžte s námi a vyhrajte jeden z balíčků s doplňky stravy pro podporu imunity od značky Naturevia (dříve Swiss Natural). 

Naturevia Vitamin D3
Naturevia Vitamin D3 Efekt Kids

Jednou z příčin oslabené imunity může být nedostatek vitaminu D. Sluníčko se na obloze příliš neukazuje a mnozí z nás zapomínají, že by jej měli v zimě pravidelně doplňovat. Přitom supervitamin, jak se déčku říká, má komplexní vliv na organizmus a vědci o něm sepsali tisíce vědeckých studií. Při jeho nedostatku strádá imunitní systém a hrozí zdravotní komplikace pro mozek, srdce i svaly. Navíc jeho potřebu pro správný růst a vývoj pevných kostí a zubů u dětí připomínat jistě nemusíme, o tom, že pomáhá vstřebávání vápníku, jistě víte. Ve výherním balíčků proto najdete přípravek Naturevia Vitamin D3-Efekt 2000 IU s vysokou dávkou pro dospělé a pro děti pak cucavé pastilky Vitamin D3-Efekt Kids. 

Když dojde na antibiotika 

Naturevia Laktobacily5

Pokud všechna prevence selže, skolí vás nemoc a lékař vám předepíše antibiotika, nezapomeňte si k nim naordinovat kvalitní probiotika. Antibiotika mohou narušovat střevní mikroflóru, a proto je důležité doplnit probiotika. Rovnováha střevní mikroflóry je pro imunitu nepostradatelná. Ovšem vybírejte pečlivě, aby měl přípravek dostatečné množství prospěšných bakterií. Zvolit můžete doplněk stravy Naturevia LAKTOBACILY 5, který v jedné kapsli obsahuje 15 miliard laktobacilů a bifidobakterií. Navíc díky speciální výrobní technologii je zajištěn průchod plně aktivních bakterií až do střev, kde pomáhají. 

Nechcete-li jen čekat, kdy ulehnete do postele s chřipkou či jiným respiračním onemocněním, soutěžte s námi. Vyhrát můžete jeden ze tří balíčků s přípravky Naturevia, který obsahuje doplňky stravy Laktobacily 5, Vitamin D3-Efekt 2000 IU a Vitamin D3-efekt kids. Hodnota jedné výhry je cca 570 Kč. 

Nápovědu k soutěžní otázce najdete zde.

Soutěž probíhá od 10. do 24. března 2019.

Foto: Naturevia


Vyhlášení vítěze soutěže

Na otázku
Kolik μg vitaminu D3 obsahuje 1 tableta přípravku Naturevia Vitamin D3-Efekt 2000 IU?
zvolili správnou odpověď
50
uživatelé
1. místo - Liba53
2. místo - sojakova
3. místo - damu56

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků