Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní soutěž o knižní novinky vydavatelství Albatros media

11.03. - 17.03. 2019 | Aktuální soutěže
Clona
























Clona

Samuel Bjork


Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha.

V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.
Byt v Praříži

Byt v Paříži

Guillaume Musso


Napínavý román nejprodávanějšího francouzského autora současnosti
Policistka Madeline a spisovatel Gaspard nemají nic společného – dokud si omylem nepronajmou stejný jednopokojový byt v Paříži, jenž navíc ukrývá záhadnou minulost slavného malíře.



Fantastická zvířata:

Grindelwaldovy zločiny - původní scénář

J. K. Rowlingová


Mlok Scamander opět čelí Grindelwaldovi! Původní scénář druhého dílu filmové série Fantastická zvířata.
KOKUSA s pomocí Mloka Scamandera zajala Gellerta Grindelwalda, ale mocný černokněžník opět unikl. Chce shromáždit své stoupence, aby vytvořil skupinu čistokrevných čarodějů, s nimiž by vládl celému světu. Ve snaze překazit mu plány požádá Albus Brumbál Mloka o pomoc. Ten nemá tušení, jaké nebezpečí mu hrozí, a tak souhlasí. Bitva je na spadnutí a hrdinové jsou v napjatém kouzelnickém světě podrobeni těžké zkoušce lásky a loajality.

Prodloužená jízda

Václav Kopta


Vzpomínky a humorné příběhy známého českého herce Václava Kopty
Známý český herec Václav Kopta s lehkostí a nadhledem vzpomíná na vlastní dospívání a na příhody z branže i rodinného života. Humorné vyprávění zavede čtenáře nejen do kraje autorova dětství, na pražskou Hanspaulku a do Libochovic, ale také do Berlína, na Rujánu nebo do jižních Čech.
ssoutěž Albatros

Kouzelnická parta

Neil Patrick Harris


Kouzla a dobrodružství v podání populárního herce a kouzelníka! První díl nové fantastické série, která má spoustu triků v rukávu.
Pouliční kouzelník Carter je na útěku. Nečeká, že v ospale vyhlížejícím městečku najde nové přátele a kouzla. Pak ale do města přijede chamtivý B. B. Bosso se svou bandou nepoctivých kejklířů. Plánuje využít své kouzelnické schopnosti, ošálit místní a okrást je.

Pravidla soutěže:
Soutěž o knižní novinky vydavatelství Albatros media  robíhá od pondělí 11. března do 17. března 2019. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jednu z knižních novinek vydavatelství Albatros media.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. března 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30dní od ukončení soutěže na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách vydavatelství Albatros media
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !