Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o balíček s přírodní kosmetikou Grapevine Line Therapy Cream a Concentrat

Soutěžte o balíček s přírodní kosmetikou Grapevine Line Therapy Cream a Concentrat

30.4.2019 - redakce Babinet.cz

Česká kosmetika na francouzských základech For Life & Madaga přichází s unikátní vinnou kosmetickou řadou Grapevine Line Therapy. Z ní si zamilujete například Grapevine Therapy Cream založený na bázi přírodních surovin, které pleti zajistí sametový vzhled, komplexní ochranu a anti-age efekt. Krém se skvěle hodí pro všechny typy pleti, kromě velmi mastné pokožky.  Díky obsahu anorganického UV filtru je také vhodný pro denní aplikaci. Doporučeno je jeho užití v malém množství na vyčištěnou pleť a lze jej aplikovat samostatně nebo i pod make-up. Krém vyniká elegantním, luxusním a jemným designem, navíc díky speciální průhledné lahvičce s posuvným dnem nepřijde ani kapka krému nazmar. Sametová, zdravá a mladá pleť se díky exkluzivnímu přírodnímu složení krému stane realitou. Cena: 566 Kč / 50 ml, 45 Kč / 4 ml.

Vyzkoušejte i přípravek Grapevine Line Therapy Concetrate

Dopřejte své pleti jedinečnou přírodní péči díky přípravku Grapevine Line Therapy Concetrate od české kosmetiky na francouzských základech For Life & Madaga. Grapevine Line Therapy Concentrate je speciální vysoce účinný přípravek vinné kosmetiky založený na ryze přírodních látkách jako je výtažek ze šťávy vinné révy, BIO olej z hroznových jader, mandlový olej, bambucké máslo nebo BIOsacharid. Kombinuje v sobě účinky krému a séra a navíc díky zvýšenému podílu bioaktivních látek a olejů působí na naši pleť doslova jako elixír mládí. Pleti dodává hloubkovou výživu, hydrataci a zajištuje jí komplexní anti age efekt. Grapevine Line Therapy Concetrate se dokonale hodí pro všechny typy pleti nad 25 let.  Stačí jej jen jednoduše aplikovat v malém množství na vyčištěnou pleť. Doporučena je zejména aplikace na noc, pro ranní probuzení se znovuzrozenou, vypnutou a sametovou pletí. Příjemným bonusem přípravku je luxusní vzhled a jemný design v elegantní průhledné lahvičce s dávkovačem a posuvným dnem, zajišťující spotřebu do poslední kapky. Objevte kouzlo nikdy nekončícího mládí díky Grapevine Line Therapy Concentrate. Cena: 556 Kč / 30 ml, 45 Kč / 4 ml

V jeho unikátním složení naleznete extrakt ze šťávy hroznů vinné révy δ-Viniferin, který je patentován a klinicky testován francouzskými laboratořemi a pleti zaručuje multigenerační anti-age efekt, prevenci stárnutí pleti, podporu tvorby kolagenu a detoxikaci pokožky. V Grapevine Therapy Concentrate nechybí ani BIO olej z hroznových jader a mandlový olej bohatý na antioxidanty, vyživující a chránicí pokožku, dále také bambucké máslo pro citlivou pleť nebo BIOsacharid pro dlouhodobou hydrataci pleti a její sametový vzhled.

www.forlifemadaga.com

Hraje se o 3 balíčky

Soutěž již byla ukončena.
Obvykle do tří týdnu od konce soutěže se na tomto místě objeví výherci.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

blauza
6.5.2019 11:29

..tak tedy nevím, jak vymýšlete otázku, když "V jeho unikátním složení naleznete extrakt ze šťávy hroznů vinné révy " atd..

benous
6.5.2019 20:23

není možné se nikde dočíst o jakou složku se jedná

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz