Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 audioknihy Ztracený

Jak je možné nepozorovaně zmizet v metru, když jsou kolem desítky lidí a v každé stanici hned několik bezpečnostních kamer? Sam Wren to dokázal a David Raker se musí pokusit zjistit nejen to, jak to udělal, ale především, co ho k tomu vedlo.

Život opředený lží


Je obyčejné ráno šestnáctého prosince, a tak jako miliony obyvatel Londýna, i Sam Wren spěchá do práce, nasedne do metra – ale už z něj nikdy nevystoupí. Neexistují žádní svědci ani záznam na bezpečnostních kamerách. Ani po půl roce po něm není ani stopy.

Samova manželka oslovuje Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách. Ví totiž, že důvodem jejich zmizení bývají často hluboko pohřbená tajemství. Tento případ se ale od ostatních liší a s každou odpovědí vystupují na povrch nové otázky, které nutí Rakera zpochybňovat vše, včetně vlastního úsudku. Zbývá nakonec jen jedna otázka: Dokáže detektiv Raker rozplést síť lží, kterými Sam Wren opředl svůj život, nebo se stanou osudnými i jemu?

Více o této audioknize si můžete přečíst v našem článku.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Ztracený.



Správnou odpověď na soutěžní otázku
hledejte na webu Audiotéka.cz nebo zde.



Do soutěže bylo odesláno 756 tipů.

Kdo vyhrál?

Pettur (756), mikewin (756), pedro58 (758)

Správná odpověď

Kdo přeložil knihu Ztracený do češtiny?
Alžběta Lexová.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeZtracený (Weaver, Tim)
Audiokniha
Je obyčejné ráno šestnáctého prosince, a tak jako miliony obyvatel Londýna, i Sam Wren spěchá do práce, nasedne do metra – ale už z něj nikdy nevystoupí. Neexistují žádní svědci… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.