Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 knihy Lord John a Ďáblovy ruce

Lord John Grey je zpátky a čekají na něj tři nové případy, ke kterým je povolán, aby je objasnil. Přečtěte si, zda jedna z nejpopulárnějších postav série Cizinka opět dokáže, že si poradí s každým zapeklitým vyšetřováním.

Lord John Grey znovu vyšetřuje


V povídce Lord John a Klub pekelného ohně zahlédne lord John ve dveřích klubu pro gentlemany neznámého muže – a rozruší ho zoufalá prosba, aby se setkali v soukromí. To je impulz, který lorda Johna zavede do bludiště politické proradnosti a do rukou nebezpečného zhýralého utajeného spolku.

V novele Lord John a sukuba se angličtí vojáci, kteří bojují v Prusku, děsí smrtícího stvoření, které se zjevuje v noci. Lord John je povolán, aby celou záležitost prošetřil, a brzy si uvědomí, že ze všech přízraků, které člověka straší, není žádný děsivější než ten, který vychází přímo z lidského srdce.

V novele Lord John a přízrak vojáka se lord John náhle ocitá uprostřed vyšetřování záhadného výbuchu děla na bitevním poli. To ho nakonec přinutí, aby se utkal s vlastními přízraky – a zdrcující možností, že mezi důstojníky ozbrojených sil Jeho Veličenstva se ukrývá zrádce.

Ve spolupráci s Edicí Knihy Omega
patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Lord John a Ďáblovy ruce.


knihydobrovsky-logo

Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zasoutěžte si o tři dobrodružné případy lorda Greye



Do soutěže bylo odesláno 927 tipů.

Kdo vyhrál?

veam (927), mikina (927)

Správná odpověď

Kolikátým dílem samostatné série s lordem Johnem Greyem je kniha Lord John a Ďáblovy ruce?
Čtvrtý díl.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeLord John a Ďáblovy ruce (Gabaldon, Diana)
Diana Gabaldon, autorka série Cizinka, která se dostala na čelní příčky žebříčku bestsellerů New York Times, přináší tři fascinující příběhy o válce, intrikách a špionáži, v nichž vystupuje jedna z… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.