Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 audioknihy Margaret Thatcherová – Dáma se neotáčí

Neskutečný příběh odvážně a průbojné ženy, která se z lokální političky stala britskou premiérkou vás pohltí natolik, že budete možná zklamáni, že se jedná zatím jen o jeho první část. I tak ale stojí za poslech, o čemž se můžete snadno přesvědčit.

Železná lady jak ji neznáte


První díl autorizované biografie od britského novináře Charlese Moora se věnuje jejímu životu před nástupem do křesla ministerské předsedkyně a prvním létům u moci. Moore měl k dispozici materiály, ke kterým se autoři předchozích biografií Thatcherové vůbec nedostali. Dělal rozhovory se členy rodiny, které byly o to důvěrnější, že všichni zpovídaní věděli, že autobiografie vyjde až po smrti Thatcherové. Pracuje i s osobními dopisy mezi Margaret a její sestrou, mapuje počátek jejího vztahu s Denisem Thatcherem a vykresluje ji jako odvážnou a odhodlanou ženu, která se obratně pohybuje v převážně mužském světě vysoké politiky. Přestože je jeho obdiv k Thatcherové zjevný, snaží se její osobnost vidět nezaujatě a ukazuje ji jednak jako nesmírně talentovanou a obratnou političku, ale i jako zranitelnou ženu, která občas sama dělá chyby.

Více o této audioknize si můžete přečíst v našem článku.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát
audioknihu Margaret Thatcherová – Dáma se neotáčí.



Správnou odpověď na soutěžní otázku
hledejte na webu Audiotéka.cz nebo zde.



Do soutěže bylo odesláno 621 tipů.

Kdo vyhrál?

Hanka394 (621), 135evik (622), kamoska (623)

Správná odpověď

Kdy vyšel originál knihy Margaret Thatcherová – Dáma se neotáčí?
V roce 2013.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeMargaret Thatcherová – Dáma se neotáčí (Moore, Charles)
Audiokniha
První díl autorizované biografie od britského novináře Charlese Moora se věnuje jejímu životu před nástupem do křesla ministerské předsedkyně a prvním létům u moci. Moore měl k dispozici materiály, ke kterým… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.