Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte kulmu na vlasy C432E od společnosti BaByliss

Vyhrajte kulmu na vlasy C432E od společnosti BaByliss

8.6.2019 - MadlaJ

Chcete se denně pyšnit bohatým účesem, kterému vévodí velké lokny splývající ležérně na vaše ramena, skoro jako od kadeřníka? Jestliže si myslíte, že takové vlasy lze vidět jen v reklamách na vlasovou kosmetiku, jste na omylu! Dokonalý účes, jakým se honosí princezny v pohádkách, si totiž zvládnete vytvořit sami doma, a to během pouhých několika minut, a to novinkou od francouzské společnosti BaByliss Paris kulmou C432E.

S pomocí kulmy na vlasy C432E s extra šířkou 33 mm a délkou 180 mm vyčarujete i na zplihlých vlasech velkorysé kadeře a vlny, přičemž o vaše vlasy bude při práci jemně pečovatexkluzivní Povrch Gold Ceramic Coating pro ochranu vlasu, dokonalý skluz vlasu a rovnoměrné rozložení tepla.

Přístroj umožňuje 3 nastavení teplot, a to v rozmezí od 160 °C, 180 °C a 200°C, které můžete kontrolovat na LED displeji. Práci vám usnadní studená špička kulmy, za níž můžete kulmu během tvarování účesu libovolně přidržovat, aniž byste se popálili, i otočný kabel zaručující bezproblémovou manipulaci ze všech úhlů.

Součástí balení je také praktický teplovzdorná podložka, kterou oceníte, kdykoli si budete potřebovat během práce horkou kulmu na chvíli odložit.  Doporučená MOC kulmy C432E je 990Kč

Chcete se denně pyšnit bohatým účesem jako od kadeřníka, kterému vévodí velké lokny splývající ležérně na vaše ramena? Jestliže si myslíte, že takové vlasy lze vidět jen v reklamách na vlasovou kosmetiku, jste na omylu! Dokonalý účes, jakým se honosí princezny v pohádkách, si totiž zvládnete vytvořit sami doma, a to během pouhých několika minut, a to novinkou od francouzské společnosti BaByliss Paris kulmou C432E.

· S pomocí kulmy na vlasy C432E s extra šířkou 33 mm a délkou 180 mm vyčarujete i na zplihlých vlasech velkorysé kadeře a vlny, přičemž o vaše vlasy bude při práci jemně pečovatexkluzivní Povrch Gold Ceramic Coating pro ochranu vlasu, dokonalý skluz vlasu a rovnoměrné rozložení tepla.

Přístroj umožňuje 3 nastavení teplot, a to v rozmezí od 160 °C, 180 °C a 200°C, které můžete kontrolovat na LED displeji. Práci vám usnadní studená špička kulmy, za níž můžete kulmu během tvarování účesu libovolně přidržovat, aniž byste se popálili, i otočný kabel zaručující bezproblémovou manipulaci ze všech úhlů.

Součástí balení je také praktický teplovzdorná podložka, kterou oceníte, kdykoli si budete potřebovat během práce horkou kulmu na chvíli odložit.

Doporučená MOC kulmy C432E je 990Kč

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Jana Křivánková - Praha

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz