Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o sportovní oblečení od výrobce koloběžek KOSTKA

10.06. - 16.06. 2019 | Aktuální soutěže

Jak hned začít s koloběhem!


Léto klepe na dveře a krásné počasí přímo vybízí k venkovnímu sportu. Že vás trochu děsí slovo sport? A co tedy raději zábavný a přitom zdravý pohyb? Máme pro vás trendy tip: Zkuste velkou koloběžku! Budete překvapeni, jak vás uchvátí. Při koloběhu totiž můžete zhubnout, zpevnit tělo, relaxovat, pokecat s kamarádkou a konečně zažít pohyb, který vás bude bavit.


Pohyb na koloběžce skrývá netušené možnosti v podobě celkového procvičování většiny svalových partií a hlavně těch, které při běžném pohybu leží ladem a neustále degenerují. Navíc jsou výtečným pomocníkem v boji proti bolestem zad. "Jízda na koloběžce je velmi vhodná na posílení a tvarování svalů dolních končetin, zpevnění hýžďových, bočních zádových a břišních svalů. Což pomáhá lidem trpící i bolestmi zad", potvrzuje specialista na léčebnou a sportovní rehabilitaci MUDr. Kamil Ramík.

koloběžky KOSTKAKoloběh je zcela novou pohybovou alternativou pro všechny věkové a cílové skupiny a nabízí rozvoj nových volnočasových aktivit. Jízda na koloběžce nemusí být sportovní disciplínou, ale samozřejmě může: jízda na koloběžce není primárně určená jen pro sportovní veřejnost, ale doslova pro všechny.

Pohyb na koloběžce nepředstavuje žádná omezení, a je proto vhodný i pro jedince po operaci kolen nebo kyčlí. Pro svoji snadnost a jednoduchost je výtečným řešením pro seniory, ba dokonce i pro osoby tělesně či mentálně handicapované.

Náš tip: Do města se hodí lehounká koloběžka REBEL, která roste s vašimi dětmi až do dospělosti. Na turistické vyjížďky zvolte některý z modelů TOUR, který vás nezklame v žádném terénu. Pokud víte, že budete jezdit jen občas a nechcete moc investovat, ideální volbou jsou koloběžky ve výbavě FUN
koloběžky KOSTKA

Pravidla soutěže:
Soutěž o sportovní oblečení od koloběžek KOSTKA probíhá od pondělí 10. června do neděle 16. června 2019.    Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá výhru KOSTKA dle pořadí:

   1. místo: kšiltovka, tričko, ponožky KOSTKAkoloběžky KOSTKA
   2. místo: tričko a ponožky KOSTKA
3.-5. místo: ponožky KOSTKA


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. července na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách koloběžek KOSTKA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !