Dokonalá soutěž o slevu na nákup Cellbes

Dokonalá soutěž o slevu na nákup Cellbes

Zachumlejte se

Také milujete zimu? Hned se vám vybaví Vánoce, čas pohody a svátků v kruhu rodiny?


 

K Vánocům patří i příjemná povinnost vybírání vánočních dárků. Patříte mezi ty, kteří neradi tráví čas v přeplněných nákupních centrech? A co takhle nakoupit letos dárky z pohodlí domova?

Aktuální kolekce švédské značky Cellbes je plná vychytávek podle posledních módních trendů. Potěšte svou maminku, sestru, kamarádku, nebo v případě, že jste muž, tak svoji manželku trendy módním kouskem. Nebo si pořiďte vy sama pro sebe dárek, který vám vaši blízcí nadělí. Obléknou se tu dámy opravdu všech typů postav,
a to až do velikosti 64.

Bez čeho se v zimě člověk neobejde? Bez teplého kabátu či bundy. Vybírat můžete z desítek střihů, délek, barev i vzorů. Sháníte spíš kousek na procházky zimní přírodou? Zvolte zateplený kabát s kapucí zdobenou kožešinou. Toužíte po krásném kabátu do práce? Zvolte některý z elegantních kousků v zářivých barvách, které rozbijí zimní šeď ulic.

   

V zimním počasí je nepostradatelná také druhá vrstva. Přejte si od „Ježíška“ krásný pulovr, kardigan nebo rolák.

   

Máte pozvánku na vánoční večírek, domluvené slavnostní setkání s blízkými, nebo jen chcete usednout k svátečnímu stolu v něčem stylovém? Pestrá nabídka šatů, tunik i  halenek, která je určena pro společenské události, vás jistě uspokojí a budete se v těchto kouscích cítit opravdu slavnostně.

   

 

 

Neváhejte a vybírejte online na www.cellbes.cz.

Foto: CELLBES

 

Nyní pro vás máme možnost vyhrát jednu z poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup v eshopu Cellbes.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku: