Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o nejkomplexnější přípravek na výživu kloubů Geladrink Forte HYAL

4.11. - 10.11. 2019 | Aktuální soutěže

Geladrink Forte HYAL















Lidem, kteří to myslí s péčí o své klouby vážně, asi není třeba nijak zvlášť představovat přípravek Geladrink Forte, který je doposud jedinou kloubní výživou s účinností ověřenou klinickou studií dle zásad „medicíny založené na důkazech“.

Nyní s hyaluronanem!


Tato osvědčená a vysoce účinná kloubní výživa Geladrink® Forte byla nyní obohacena vysokomolekulárním hyaluronanem sodným v denní dávce 100 mg.  Jedná se o látku tělu vlastní, která se velkém množství se nachází v synoviální tekutině (kloubním mazu) a kůži, váže na sebe vodu a pojme přibližně tisícinásobek vody ke své hmotnosti. Ovlivňuje vlastnosti kloubní tekutiny a hydrataci pojivových tkání, chrupavek a rovněž kůže. Dosud se hyaluronan či hyaluronová kyselina aplikovaly injekčně do kloubu, aby zlepšily vlastnosti synoviální tekutiny a pohyblivost kloubů.

Nový Geladrink® Forte HYAL tak přináší další zlepšení účinnosti – hloubkovou výživu, regeneraci a ochranu kloubních tkání, zlepšení viskoelastických vlastností kloubní tekutiny, ústup pohybových obtíží a zlepšení pohyblivosti.
Geladrink Forte HYAL

Pravidla soutěže:
Soutěž o přípravek na výživu kloubů Geladrink® Forte HYAL probíhá od pondělí
4. listopadu do neděle 10. listopadu 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá kloubní výživu Geladrink® Forte HYAL s příchutí jahoda.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. prosince na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Geladrink®
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !