Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte originální CEWE adventní kalendář s vlastní fotkou a čokoládou

4.11. - 10.11. 2019 | Aktuální soutěže

CEWE adventní kalendář















CEWE adventní kalendář

s vlastní fotkou a čokoládou kinder® nebo Ferrero


adventní kalendáře DELUXEVyhrajte voucher na adventní kalendář od CEWE pro vás či vaše blízké. Osobitý dárek plný vzpomínek na celý život. Kalendáře s vlastními fotografiemi rodiny, domácích mazlíčků, sdílenými momenty a událostmi z vašeho života můžete mít celkem v pěti provedeních. Výběr typu, designu nebo motivu kalendáře je jen na vás. Dovnitř si můžete dát vlastní náplň v podobě překvapení nebo rovnou objednat čokoládovou verzi kinder®, Ferrero či s pralinkami kinder® Schoko-bons.

Všechny kalendáře jsou vyrobeny z vysoce kvalitního odolného papíru a obrázky jsou vytištěny velkoplošným brilantním tiskem. Dva otvory na zadní straně slouží jako praktický držák na zeď. Dejte lidem kolem sebe najevo, že na ně myslíte a zapojte se do soutěže!

Vybrat konkrétní kalendář si můžete na www.cewe.cz

adventní kalendář CEWE

Pravidla soutěže:
Soutěž o CEWE adventní kalendáře probíhá od pondělí  4. listopadu do neděle 10. listopadu 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají originální poukaz v hodnotě 500 Kč k nákupu CEWE adventního kalendáře s vlastní fotkou a čokoládou kinder® nebo Ferrero.


Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.
Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. listopadu a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výherci budou ihned  po ukončení soutěže kontaktováni a poukaz jim bude odeslán na email uvedený u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách CEWE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !