Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 2 romány Gump: Pes, který naučil lidi žít

Život se psem může být mnohem bohatší a zvířecí moudrost může nám lidem otevřít oči, stačí jí jen naslouchat. Tulák Gump se o to pokusí ve svém krátkém vyprávění, které vychází ze zkušeností Filipa Rožka s týranými a opuštěnými psy.

Příběh, který otevírá oči


Neotřelé, poetické, chvílemi až bolestné vyprávění očima psího tuláka Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí obětavosti položit život za svého páníčka, o naději, kterou nespoutá ani ten nejpevnější řetěz, ale také o zvířecí moudrosti, která nám lidem otevírá oči.

Gump přináší syrový a autentický příběh, vystavěný z reálných zkušeností člověka, který se celý svůj život věnuje záchraně týraných psů, odhalování psích množíren a napravování křivd, kterých se lidé v bezcitné honbě za penězi dopouští i na nejlepším příteli člověka.

Je to kniha bez příkras a hollywoodského zjemňování. Jako bychom nahlédli do hlavy toulavého psa Gumpa a viděli všechno, co si prožil, jeho očima. Autor se setkal s trýznivými psími osudy a s jejich zážitky, nad kterými někdy zůstává rozum stát. Touto knihou chce lidem otevřít oči a ukázat jim, že každý z nás může pomoci, pokud si začne všímat dění kolem sebe, a přestane spoléhat, že situaci napraví někdo jiný. Až pochopíme, co nám psí duše dokážou nabídnout, může být náš život mnohem bohatší.

Ve spolupráci se značkou Kontrast
patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž,
ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Gump: Pes, který naučil lidi žít.



Správnou odpověď na soutěžní otázku hledejte v článku:
Zasoutěžte si o příběh psího tuláka Gumpa



Do soutěže bylo odesláno 1099 tipů.

Kdo vyhrál?

lebroka (1099), Pistalinda (1100)

Správná odpověď

Ve kterém roce byla založena organizace Se psem mě baví svět?
V roce 2016.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeGump: Pes, který naučil lidi žít (Rožek, Filip)
Neotřelé, poetické, chvílemi až bolestné vyprávění očima psího tuláka Gumpa. Příběh o cestě plné překážek a pastí, o lásce, která má sílu dosáhnout až za duhový most, o neochvějné psí… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.