Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte vlasaté panenky Pop Pop Hair

Vyhrajte vlasaté panenky Pop Pop Hair

26.11.2019 - redakce Babinet.cz

Malé holčičky jsou často velké parádnice a milují panenky, které mohou převlékat nebo česat jejich vlasy. Postavičky Pop Pop Hair si získají pozornost nejen svou roztomilostí, ale i překrásnými česatelnými vlásky! Každá panenka ukrývá rozličná mini zvířátka s různobarevnými dlouhými vlásky, které můžete zaplétat a česat, nebo je dokonce můžete připnout i do svého účesu.

Svět panenek Pop Pop Hair je plný zábavy a překvapení. Už při samotném rozbalování vás panenka udržuje v radostném napětí, na co ještě narazíte. Postavička v sobě ukrývá tajemný uzlíček, který otevřete pomocí přiloženého spreje. Stačí jej navlhčit a po chvilce se ozve „pop“ a vykoukne na vás barevný obal, který ukrývá samotné malé zvířátko s překrásnými vlásky, z nichž můžete vytvořit bezpočet bláznivých účesů. Zvířátko lze také nasadit na tužku nebo jej zaplést do svého vlastního účesu!

Nasbírejte až 25 kombinací Pop Pop Hair.  Uvnitř kartáče na dívčí vlasy najdete samotné zvířátko s vlásky v různých stylech – dívčí, disco, punk a rozcuch, ale také čtyři gumičky a dvě sponky.

Doporučená prodejní cena je 299 Kč.

Odpovězte správně na soutěžní otázku a 3 z vás vyhrají Pop Pop Hair!

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Kamila Švarcová - Praha, Jana Páleníčková - Ústí nad Labem, Jitka Kluzová - Praha

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz