Zpět

Soutěžte o audioknihu Vražedná temnota

Až do neděle 24. března s námi můžete soutěžit o napínavou audioknihu Vražedná temnota. Detektivku Lisy Reganové načetla Jitka Ježková pro Cosmopolis.
Když strážce parku narazí v lese na těla Valerie a Tylera Yatesových, detektiv Josie Quinnová tuší, že jde o víc než jen o náhodnou otravu. Pitva jí dá za pravdu – Valerii někdo před smrtí do krku hrubě zastrčil přívěsek.

Při prohledávání okolí objeví Josiin tým třetí spací pytel, což naznačuje, že u ohně mohl být tu noc ještě někdo. Byla to neznámá pohřešovaná oběť? Nebo podezřelý na útěku? Mohla by to být žena, která chvíli nato vyběhla z lesa přímo pod kola Josiina auta?

Indicie Josii vedou na místa ukrytá hluboko v lese – do propletených jeskyní a na statek mimo civilizaci, kam se lidé chodí schovávat a kde se setkají s mladou dívkou s vyděšenýma očima a obvázanými zápěstími, která ví víc, než říká. Druhý den ji však najdou mrtvou. A se shodným přívěskem…

Josie musí zjistit význam smrtelné ozdoby a dopadnout zvráceného vraha dříve, než přijde o život další nevinný člověk. Nebo už je příliš pozdě a vše pohltí temnota?
 
text: Cosmopolis
 
Vražedná temnota
 


 
 

Jitka Ježková

Jitka Ježková

(* 1976)

Vystudovala hereckou konzervatoř a katedru teorie kultury na FF Univerzity Karlovy.

Poprvé se na televizní obrazovce objevila v roce 1994 v televizním seriálu Prima sezóna. Brzy po zahájení činnosti soukromé televize Nova hrála v seriálu Nováci. Poté se objevovala zejména v televizních inscenacích. Hostovala v Činoherním klubu, v divadle Palace a v Divadle v Řeznické.

Hraje také v nuselském Divadle Na Fidlovačce.
zdroj: Wikipedia

Vražedná temnota
 
Soutěž trvá do neděle 24. března