Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte 3x dárkovou sadu s funkčními čaji Pickwick

6.01. - 12.01. 2020 | Aktuální soutěže
dárková sada Pickwick














Nechte se oslnit lahodnou chutí a vůní funkčních čajů Pickwick. Blahodárné účinky obsažených bylin vám totiž mohou pomoci, když se vás snaží doběhnout nekalé vlivy chladného počasí.

Ve výherní dárkové sadě s porcelánovým hrnkem najdete čaje Pickwick Energie, Zklidnění krku a Průdušky. Těšit se ale můžete i na Bylinný mix s kompletní ochutnávkou 6 funkčních čajů – Energie, Průdušky, Zklidnění krku, Zažívání, Urologický a Nos a krk.

Urologický čaj s brusinkami obsahuje bazalku a listy rozmarýnu, které napomáhají vylučování vody z organismu a kopřivu, jež podporuje normální činnost ledvin. Medvědice lékařská zase přispívá k normální činnost močového měchýře a ledvin. Pampeliška lékařská detoxikuje organismus, andělika lékařská podporuje obranyschopnost a odolnost organismu.

bylinné čaje PickwickPokud občas neovládnete své chutě a s přísunem dobrot to lehce přeženete, tak jistě oceníte funkční čaj Pickwick Zažívání s mátou. Jedná se o mátu až z dalekého Oregonu, která vyniká vyšším obsahem olejové složky a výraznější chuti. Působí příznivě proti nadýmání a spolu s dalšími obsaženými bylinkami, má vliv i na správnou činnost trávící soustavy a střev. Navíc, může přinést úlevu i při bolestech žaludku.

Pickwick Zklidnění krku je funkční čaj, který je vhodný pro potlačení nepříjemných pocitů v krku. Vychutnat si tak můžete nápoj bohatý na eukalyptus, heřmánek a kousky medu.
Při respiračních obtížích je doporučován lipový květ, a proto nechybí ani funkční čaj Pickwick Průdušky s lipovým květem. Tento nápoj navíc obsahuje anýz, mateřídoušku anebo fenykl, který usnadňuje vykašlávání.

Hřejivá síla zázvoru, léčivý květ černého bezu, voňavá lípa, fenykl, tymián a uklidňující sléz. Přesně tyto bylinky jsou prospěšné pro váš organismus, když se vás snaží doběhnout nekalé vlivy chladného počasí a přesně tyto bylinky obsahuje i funkční čaj Pickwick Nos a krk. Pickwick Energie je jedinečný ve spojení bylin a vitaminu B. Základ tvoří zelený čaj, guarana, která chrání před škodlivými vlivy stresu, podporuje imunitní systém a příznivě ovlivňuje psychickou a fyzickou vitalitu. Skupina vitaminů B se zase podílí na aktivaci přirozené energie v těle. Zkrátka ideální jako osobní „životabudič“. 
Více informací na www.pickwick.cz
čaje Pickwick

Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové sady s funkčními čaji Pickwick probíhá od pondělí 6. ledna  do neděle 12. ledna 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkovou sadu s funkčními čaji Pickwick.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. ledna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách čajů Pickwick
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !