Soutěže

Soutěž o Regenerační hydratační krém Placentor Vegetal

Sbírání kytiček

Zimní období je pro pleť poměrně náročné. Střídání venkovního chladu a tepla v přetopených vnitřních prostorách může zejména pro suchou a citlivou pokožku představovat značnou zátěž.

Mnohé z nás trápí pocit nepříjemného pnutí, svědění nebo dokonce zarudnutí pleti. Abychom podpořily obrannou funkci pokožky a uchovaly ji v dobré kondici, je třeba ji dobře hydratovat. Krém na zimu by proto měl mít bohatší složení a hutnější konzistenci. Jedním z vhodných přípravků je Regenerační hydratační krém Placentor Vegetal na bázi rostlinné placenty. 

Regenerační hydratační krém Placentor Vegetal 

Regenerační Hydratační krém Placentor

Krém pro den i noc dokonale hydratuje a intenzivně vyživuje suchou pokožku. Zklidňuje a zjemňuje citlivou pleť. Krém je obohacený o extrakt z květů měsíčku lékařského a rostlinnou placentu, která chrání a regeneruje pokožku vystavenou klimatickému stresu (slunce, zima, vítr, UV záření atd.). Dlouhotrvající hydratace byla klinicky prokázána a kožní tolerance je testována dermatology. 

Regenerační hydratační krém můžete použít i jako masku: aplikujte silnější vrstvu krému a nechte 20 minut působit (například večer před spaním), docílíte tak intenzivní hydratace. Po uplynutí stanovené doby případný přebytek krému do pleti vmasírujte nebo odsajte papírovým kapesníčkem.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.placentor.cz.

Tři z vás mohou vyhrát Regenerační hydratační krém Placentor Vegetal. 

Soutěž probíhá od 12. do 26. ledna 2020.

Foto: Placentor


Vyhlášení vítěze soutěže

Na otázku
Kolik výrobků je celkem v kategorii HYDRATAČNÍ v nabídce kosmetiky Placentor Vegetal?
zvolili správnou odpověď
3
uživatelé
1. místo -
2. místo -
3. místo -

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků