Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snažíte se odlehčit si jídelníček? Soutěžte o koktejl Formula 1

10.02. - 16.02. 2020 | Aktuální soutěže
Herbalife Formula 1



















Začátek roku se u mnohých z nás nese ve znamení předsevzetí. Jednou z našich častých snah je také odlehčení jídelníčku a s ním spojené snížení váhy. Zkoušíme různé diety, při kterých mnohdy trpíme hladem nebo opomíjíme jednu složku stravy. Nadšení pro změnu ale častokrát střídá zklamání, když naše mety neumíme nebo nezvládáme plnit, a tak od nich rychle upouštíme.

Netrapte se. Soutěžte o 3x výživný koktejl Formula 1 od Herbalife Nutrition s příchutí jemná čokoláda. Připravit jej zvládnete během chvilky. Stačí smíchat prášek s mlékem. Pokud máte více času, můžete jej doplnit ovocem a rozmixovat. Koktejl obsahuje vysoce kvalitní proteiny, prospěšnou vlákninu, nezbytné vitamíny a minerály. Získáte tak živiny, které vaše tělo potřebuje.

Koktejl Formula 1 s novou příchutí jemná čokoláda je vyroben z veganských přísad, neobsahuje lepek ani žádná umělá barviva. Díky vysokému obsahu proteinů přispívajících k růstu svalové hmoty je koktejl Formula 1 náhradou jídla, která obsahuje hlavní mikro i makro živiny, a navíc je obohacena o rostlinné látky a byliny. Obsahuje 25 vitamínů a minerálů včetně vitamínu D přispívajícímu k normální funkci imunitního systému a vitamínu C pomáhajícímu ke zmírnění únavy a malátnosti.
Formula 1 od  Herbalife Nutrition


Pravidla soutěže:
Soutěž o koktejl Formula 1 od Herbalife Nutrition probíhá od pondělí 10. února  do neděle 16. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají koktejl Formula 1 od Herbalife Nutrition s příchutí jemná čokoláda.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 10. března 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na www.herbalife.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !