Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o vstupenky na Slavnosti moravského uzeného a vína i s ochutnávkou

10.02. - 16.02. 2020 | Aktuální soutěže
Slavnosti moravského uzeného a vína















Festivalová sezóna je za rohem.

Do Brna se po roce vrací Slavnosti moravského uzeného a vína


Přestože venku ještě vládne zima, organizátoři tradičních Slavností moravského uzeného a vína mají napilno. Přípravy osmého ročníku festivalu pro gurmány nebo rodiny, které si chtějí zpestřit víkend s dětmi, vyvrcholí v sobotu 29. února a neděli 1. března.

Slavnosti uzenéhoSlavnosti se konají stejně jako v minulých letech v rozsáhlém areálu státního hradu Veveří. Bohatý festivalový program je rozdělen do dvou částí. V sobotu si na své přijdou zejména ti, kteří rádi objevují moravské mistry uzenáře a vinaře.
Program ozvláštní kuchařská show a nebudou chybět ani ochutnávky.
Během obou dní budou souběžně s hlavním programem zaměřeným na jídlo probíhat také aktivy určené dětem. Rodiče si společně s nejmenšími opečou výborné špekáčky, zajdou na divadelní představení, roztočí ruční dětský kolotoč nebo prozkoumají nádvoří tajemného hradu Veveří včetně vyhlídkové věže.

Vstupné i s ochutnávkou

Vstupné zahrnuje vstup do hradu Veveří a na hradby, soutěžní ochutnávku uzeného od osmi uzenářů, čerstvou ovarovou polévku, ochutnávku teplého uzeného z udírny, minikuchařku, účast na řeznickém workshopu, zábavný program, slevové karty, možnost výher v anketě, použití zábavného fotokoutku a ochutnávky degustačních porcí od našich předních šéfkuchařů.
Slavnosti uzeného

Pravidla soutěže:
Soutěž o vstupenky na Slavnosti moravského uzeného a vína probíhá od pondělí 10. února  do neděle 16. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají 2 vstupenky na Slavnosti moravského uzeného a vína.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Informace o způsobu převzetí výhry budou výhercům zaslání ihned po ukončení soutěže na email uvedený u nás v registraci.


Nápovědu najdeteč na stránkách Slavností moravského uzeného a vína
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !