Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a dopřejte dětem skvělý zrak s Barny´s Ostříž

23.03. - 29.03. 2020 | Aktuální soutěže


Oči jako ostříž

aneb jak pečovat o dětský zrak


Vlivem dnešní digitální doby rostou nároky na zrak, obzvlášť na citlivé dětské oči, které se stále vyvíjejí. Je proto důležité dbát na správnou péči. Vhodným pomocníkem v tomto případě může být doplněk stravy Barny‘s Ostříž s jedinečnou kombinací karotenoidů LuteinForce a vitamíny A a E, které podporují normální stav zraku a vidění, chrání před oxidativním stresem, udržují oční sliznice v optimálním stavu. Komfortní řešení pro udržení zdravého zraku.

Barnys Ostříž
Podstatnou složkou Barny´s Ostříž je LuteinForce, přírodní extrakt z aksamitníku vzpřímeného, známého také jako afrikán. Jedná se o jedinečnou kombinaci makulárních karotenoidů luteinu a zeaxanthinu, jejíž unikátní zpracování zaručuje biologickou dostupnost, tedy to, jakým způsobem a jak rychle tělo látku využije. Karotenoidy se ve vysoké koncentraci běžně nacházejí ve žluté skvrně na sítnici a v oční čočce, avšak s přibývajícím věkem a nároky kladenými na zrak jejich zásoba ubývá a je třeba je průběžně doplňovat. Další důležitou látkou je vitamin A, který podporuje normální stav zraku a vidění a přispívá k udržení optimálního stavu sliznic. Díky obsahu vitaminu E je buňkám poskytována antioxidační podpora.

Barny´s Ostříž se doporučuje při nedostatečném příjmu karotenoidů v běžné stravě a pro výživu očí. Děti si navíc doplněk jistě zamilují díky tekuté formě, jeho skvělé ovocné příchuti a krásné barvě.

Užívání tohoto produktu je doporučováno pro všechny děti od 6 let věku, adolescenty i dospělé.

Doplněk stravy Ostříž zakoupíte v lékárnách nebo na www.barnys.cz za doporučenou cenu 229,- Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o doplněk stravy pro výživu očí Barny´s Ostříž probíhá od pondělí 23. března do 29. března 2020.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá Barny´s Ostříž se silou LuteinForce pro efektivní řešení pro udržení zdravého zraku.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Barny´s
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !