Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte o nové náramky LEGO DOTS

18.05. - 24.05. 2020 | Aktuální soutěže

LEGO DOTS
















Děti milují kreativně dotvářet svět, který je obklopuje. Můžeme to pozorovat na knihách, hračkách, školních kufřících nebo telefonech, které jsou všechny upravené na míru svému majiteli nálepkami, třpytkami nebo barevnými pásky.
LEGO DOTS
Nová řada LEGO® DOTS povzbudí děti ke tvoření ještě více. Náramky a nezbytné doplňky dětských pokojíčků LEGO® DOTS představují zábavný způsob, jak mohou děti experimentovat, vyjadřovat své pocity i nápady a najít svůj jedinečný styl.

Otečkujte svůj svět


Ponořte se do barevného světa plného kreativity a zábavy se sadami LEGO® DOTS. Děti mohou prostřednictvím náramků a doplňků do pokoje, které lze sestavovat, navrhovat a zdobit stále dokola, zkoumat různé způsoby sebevyjádření a přestavět je pokaždé, když chtějí. Sady LEGO® DOTS nejsou omezeny žádnými pravidly, komponenty LEGO pomůžou dětem uskutečnit všechny jejich nápady. Všichni malí milovníci kreativní zábavy se tak mohou pouštět do tvoření kdekoli a kdykoli.

Staňte se designérem


Náramky přicházejí v pěti různých barvách a tématech, takže děti najdou ty, které nejlépe doplní jejich osobnost i oblíbené oblečení. Součástí každého balení je sada unikátních tematických komponentů, se kterými si malí tvůrci ozdobí náramek podle vlastního návrhu. Pro ještě více tvoření je k dispozici i speciální sada se 109 barevnými komponenty, která umožňuje nekonečně možností dalšího navrhování a zdobení.
LEGO DOTS



Pravidla soutěže:
Soutěž o nové náramky LEGO® DOTS probíhá od pondělí 18. května do 24. května.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

6 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá náramek LEGO® DOTS, se kterým prozkoumají, jak daleko může zajít jejich představivost a kreativita. Je to jen na vás. Navrhnete jednoduchý, minimalistické doplněk nebo nekonvenční náramek? Kreativní sady LEGO® DOTS přináší neomezené možnosti tvoření.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. května 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. června 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách náramků LEGO DOTS®
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !