Jak jíme zdravě v létě – nová kuchařka letních receptů

0
871

Grilování, saláty, čerstvé ovoce – co vás ještě napadne, když se řekne stravování v létě? Představujeme vám novou kuchařku Jak jíme zdravě v létě, která na 224 stranách představí nejen recepty, ale také návody a tipy pro letní zdravé stravování.

Kuchařka nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí!

Kromě 103 sezónních receptů v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Zbrusu nový koncept je plný inspirace, překvapivého obsahu a nádherných fotek, které vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí.

Pomocí knihy si snadno sestavíte jídelníček nebo můžete jen tak listovat a objevovat nové chutě a zdravé kombinace. Ukážeme vám, že to není žádná věda, většinu receptů připravíte do 30 minut – ze surovin, které seženete v běžném obchodě.

Kuchařka skvěle rozšíří vaši stávající sbírku – ať už hledáte nové recepty, nebo chcete proniknout do principů zdravého stravování. Na knize s námi spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.

Pojďte soutěžit

jak jime zdrave v lete pruvodce zdravym letem se 103 chutnym... 9788090676367.280299474.1591427881

Kolik receptů kniha Jak jíme zdravě v létě obsahuje?

a) 43

b) 83

c) 103

Pro tři z vás máme připravenou kuchařku Jak jíme zdravě v létě. Správnou odpověď posílejte do 4. července 2020 na [email protected] s heslem LÉTO. Výherce bude kontaktován e-mailem.

Více zde: https://fitrecepty.info/shop/kucharky/jak-jime-zdrave-v-lete-177/

Napsat reakci

Please enter your comment!
Please enter your name here