Soutěž

Účastí v soutěži vyjadřujete souhlas s Pravidly soutěží v Klubu knihomolů.

Soutěž o 3 audioknihy Černý řád

Ponořte se do strhující války s časem, kdy musí Sigma Force zabojovat o záchranu světového pořádku a tím i celého lidstva. Jak zvládne Gray Pierce vyčerpávající hon po čtyřech kontinentech? To si můžete poslechnout v podání Jiřího Schwarze.

Vysilující honba napříč kontinenty


Po ničivém požáru v jednom kodaňském knihkupectví se rozpoutá vysilující hon po čtyřech kontinentech. Žhářství a vražda odhalují zákeřný plán na krádež Bible, která kdysi patřila Charlesu Darwinovi, otci evoluční teorie. A velitel Gray Pierce se po hlavě vrhá do záhady, jejíž kořeny sahají k nacistickému Německu... a k obludným pokusům, konaným v dávno opuštěné laboratoři pohřbené v prostorách vykopaných pod jedním kopcem v Polsku. V odlehlém klášteře vysoko v Nepálu propuká zase hromadné šílenství a buddhističtí mniši propadají kanibalismu a sadistickému mučení.

Doktorka Lisa Cummingsová, mladá americká vědkyně zkoumající tyto ukrutnosti, se náhle stává cílem brutálního vraha, který pracuje pro skryté síly, které chtějí celou záležitost za každou cenu utajit.

Lisiným jediným spojencem je přestrojený poutník Painter Crowe – ředitel SIGMA Force, elitní jednotky amerických vědců a vojáků ze Zvláštních sil –, který již také vykazuje příznaky nepochopitelné choroby, jež zničila mysli mnichů. Jediný, kdo může Paintera i Lisu zachránit a vlastně i celý svět, je Gray Pierce.

Komu se nakonec podaří vyluštit tajemnou hádanku o vzniku života sepsanou v záhadných runách? Odhalí SIGMA Force sto let starý plán, který hrozí likvidací stávajícího světového pořádku, který by navždy změnil osud lidstva?

Více o této audioknize si můžete přečíst v našem článku.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž,
ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Černý řád.


audiotekaCZ_logo

Správnou odpověď na soutěžní otázku
hledejte na webu Audiotéka.cz nebo zde.



Do soutěže bylo odesláno 511 tipů.

Kdo vyhrál?

flastr (511), mikewin (511), larry (512)

Správná odpověď

Kde se narodil James Rollins?
V Chicagu.
Doporučení:
Share

Ceny v této soutěži

zobrazit info o knizeČerný řád (Rollins, James)
Audiokniha
Po ničivém požáru v jednom kodaňském knihkupectví se rozpoutá vysilující hon po čtyřech kontinentech. Žhářství a vražda odhalují zákeřný plán na krádež Bible, která kdysi patřila Charlesu Darwinovi, otci evoluční… více

Další soutěže najdete na stránkách partnerského portálu České soutěže.