Velikonoční slevy🐣 až do -30% *platí do 31.3. • ⭐ (4,9/5) 2000+ Recenzí
Hrajeme o elegantní bílou tapetu

Hrajeme o elegantní bílou tapetu

Andrea Longauerova V pátek 09. 10. 2020 Soutěže

Není žádnou novinkou, že bílá je nejpoužívanější barvou v interiérech. Proč si ji tak často vybíráme? Tato barva je univerzální, snadno kombinovatelná, opticky zvětšuje místnosti, vyvolává pocit čistoty, pro některé symbolizuje vkus a eleganci. Naopak, jiní z ní mají pocit fádnosti. Vše však závisí na ostatním zařízení a doplňcích, které výrazně ovlivní celkový dojem z prostoru. Elagantní bílou tapetu v rozměru 400x280 cm jsme vybrali i do naší další soutěže- pokud Vás oslovila a víte si ji představit ve Vašem interiéru, zahrajte si o ni s námi!

 

 

Soutěžte s námi a dodejte Vašemu prostoru eleganci!

Soutěž probíhá na našem facebookovém profilu. Tentokrát nás zajíma, jaký názor máte na bílou barvu v interiéru. Zapojit se je jednoduché:

1. dejte like naší FB stránce Dovido.cz i soutěžnímu příspěvku

2. sdílejte soutěžní příspěvek veřejně na svém FB profilu

3. do komentáře pod soutěžní příspěvek nám napište, v jakém rozsahu je ve Vašem interiéru využita bílá barva, jak ji kombinujete s nábytkem či doplňky, případně jaké pocity ve vás vzbuzuje

Těšíme se na Vaše reakce, vítěze vybereme v pondělí 19.10.2020 po 9-té. Jméno výherce bude zveřejněno v soutěžním příspěvku. 

 

 



Doprava zdarma

nad 2000 Kč

Rychlé dodání

do pár dní u Vás

Široký sortiment

tapet a dekoraci

Vyrobeno v EU

prémiová kvalita tisku