Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky produktů na podporu imunity od lékárny Nympharm

12.10. - 18.10. 2020 | Aktuální soutěže
lékárny Nympharm






Rodinu lékáren Nympharm s.r.o. tvoří Lékárna Pharmea na Poliklinice AGEL (býv. železniční), Boleslavská 1854 Nymburk, Lékárna 2. května 757/1 Nymburk a nově od června 2020 také Lékárna Na Sídlišti - Poliklinika Okružní, Okružní 2160 Nymburk.

Díky nadstandardnímu technologickému a odbornému zázemí jsou zde mimo jiné připravovány léky na míru pro každého pacienta přesně podle lékařem předepsané receptury. Přestože se tato praxe jeví jako zcela automatická, není tomu tak vždy a všude.

lékárny Nympharm
Lékárny Nympharm jsou tak schopny pokrýt i velmi specifické individuální potřeby jednotlivých pacientů. Zároveň disponují největším skladem léků na Nymbursku a vynikají tak šíří okamžitě dostupného sortimentu i schopností zajistit na trhu nedostatkové léky. Všem klientům se věnuje vysoce profesionální tým lékárníků a farmaceutických asistentů z Nymburka a okolí. Na provozu lékáren se aktivně podílí i tři vlastníci z Nymburka a Poděbrad PharmDr. et Mgr. Helena Kutilová, Mgr. Jan Sahula a PharmDr. Jaromír Vlach.

K vysoké oblibě lékáren Nympharm jak mezi lékaři, kteří je svým pacientům doporučují, tak mezi zákazníky přispívá fakt, že kromě ctění originální preskripce lékaře a umění vyrobit léky na míru na místě, hlídá vysoce profesionální tým i kombinaci léků, které daný člověk užívá. Dále pak pravidelné pořádání preventivních zdravotních programů, jako je prevence melanomu, měření cévního věku nebo bezplatné měření krevního tlaku, které je zde samozřejmostí. Lékárny Nympharm disponují i vlastním dermocentrem, kde profesionálně proškolený personál poskytuje diagnostiku a poradenství v péči o pleť.

Výhody lékáren Nympharm:


  • VĚTŠINA LÉKŮ NA RECEPT BEZ DOPLATKU
  • NEZAMĚŇUJEME SVÉVOLNĚ VAŠE LÉKY
  • VLASTNÍ DERMOCENTRUM
  • PRAVIDELNÉ PREVENTIVNÍ ZDRAVOTNÍ PROGRAMY
  • VYSOKÁ ODBORNOST LÉKÁRNÍKŮ
lékárny Nympharm




Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky produktů na podporu imunity od lékárny Nympharm probíhá od pondělí 12. října do 18. října 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíčky produktů na podporu imunity od lékáren Nympharm: Betaglukan IMU 200mg, Vitamin D3 a SELZINK PLUS.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. října 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách lékáren Nympharm
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !