Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o přírodní lotyšské pasty SPLAT a získejte maximální kvalitu pro vaši ústní dutinu a zuby na celý rok

Soutěžte o přírodní lotyšské pasty SPLAT a získejte maximální kvalitu pro vaši ústní dutinu a zuby na celý rok

26.10.2020 - redakce Babinet.cz

Zdá se Vám, že běžně dostupné zubní pasty v drogériích jsou zcela dostačující a šetrné k vašemu zdraví? Pojďte se trochu dozvědět o složení zubních past a navíc si zasoutěžit o krásné dárkové balení přírodních zubních past SPLAT na celý rok.

Znáte látku jako triklosan, chlorehexidin, sodium sacharin, nebo sodiumlauryl sulfát – SLS? Tyto látky jsou často obsažené v klasických zubních pastách, které můžete zakoupit v drogerii a maloobchodech. Například triklosan podle odborníků a zubních specialistů často přispívá k řadě zdravotních rizik jako jsou rezistence vůči bakteriím, hormonálním problémům či poruch zdraví střev. Chlorhexidin, je sice podle odborníků účinné antiseptikum, alepři dlouhodobém používání vysušuje sliznici a způsobuje šedý odstín zubní skloviny.

Co takhle investovat do péče o své zuby o pár korun více a zaručit si opravdové přírodní zdraví s maximálními účinky v péči o vaše zuby a ústní dutinu? Lotyšské přírodní pasty značky SPLAT jsou zcela přírodní, šetrné k životnímu prostředí a přitom dodají vaší ústní dutině a zubům maximální efekt a péči. Společnost SPLAT spolupracuje s předními zubními lékaři a odborníky po celém světě. Bioaktivní a profesionální produkty SPLAT obsahují ve svém složení unikátní a exkluzivní inovační komponenty.

Žádný výrobek SPLAT neobsahuje syntetická antiseptika, triklosan ani chlorhexidin. Žádný výrobek SPLAT určený dětem neobsahuje pěnící složku sodiumlauryl sulfát – SLS a sodium sacharin– umělé sladidlo. Výrobky SPLAT jsou vyrobené z moderních komponentů od předního světového dodavatele v jeho vlastní EKO-továrně v ekologicky čisté oblasti Valdai. Zubní pasty SPLAT jsou vyrobeny výhradně z ingrediencí od nejlepších světových výrobců a jsou vyráběny pod přísnou certifikovanou kontrolou kvality.

V celém světě byly uznány vynikající výsledky výrobků SPLAT mnohými mezinárodními studiemi a prokázaly 96% inhibiční účinek na tvorbu zubního plaku a zubního kazu. Unikátní inovativní systém bezpečného a účinného bělení Sp.Whitesystem® zanechává povrch zubů dokonale čistý, hladký a lesklý, nedochází k poškozování zubní skloviny ani dásní. Zubní pasty SPLAT tvoří 100% přírodní bioaktivní vápník získaný z vaječných skořápek, nanohydroxyapatit – základní stavební složka zubní skloviny, mléčný enzymový komplex pro zachování lokální imunity ústní dutiny, karbamid-peroxid v mikrogranulích, biokoncentrát z levandule, enzymy z papáji či ananasu, aktivní uhlí z březového dřeva. Vysoká účinnost každé z těchto složek zaručuje maximální efektivní a účinnou hygienu dutiny ústní. Přírodní účinné látky, esenciální oleje a výtažky z léčivých rostlin jsou samozřejmou součástí zubních past, ústních vod a ústních pěn SPLAT.

Nyní máte možnost vyhrát krásné dárkové balení zubních past SPLAT na celý rok.

Stačí odpovědět na otázku, na kterou naleznete odpověď na stránkách www.pasta-splat.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Jana Axmannová - Jedlí

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz