Dárek nejen pro kutila!

Dárek nejen pro kutila!

SOUTĚŽ!


Dárek by měl být originální, možná praktický, určitě jiný než minulý rok. Výběr si usnadníte, budete-li myslet na toho, koho chcete obdarovat. Pokud rád doma něco kutí, opravuje, vylepšuje a zkrášluje, darujte mu to, co skutečně využije! Sady nářadí v kufříku od značky FIELDMANN potěší díky preciznímu zpracování, ucelenému obsahu, účelnosti uspořádání i dokonalé přehlednosti.  

 

Bez základních nástrojů a nářadí, jako jsou sady šroubováků nebo třeba klíče na utahování či povolování matic, se neobejde nejen kutil, ale ani žádná domácnost. Pořízení tohoto vybavení v jedné komplexní sadě je výhodné: V kufříku jsou jednotlivé kusy klíčů nebo šroubováků poskládány podle velikosti. V případě potřeby stačí kufřík otevřít a použít ten nástroj, který se právě hodí. Všechny sady FIELDMANN vynikají účelností uspořádání
a dokonalou přehledností. Každé nářadí má v kufříku své místo, takže se jednotlivé části jen tak neztratí, lze je snadno přenášet a po použití uložit.
 

Každá ze sad Fieldmann má své označení, které usnadňuje orientaci. Například v sadě Fieldmann FDG 5014-66R najdete 66 kusů nářadí – kromě klíčů a šroubováků také ruční pilku, tři typy kleští, a samozřejmě i klasické pomocníky jako je kladívko, měřicí pásmo, vodováha nebo pilníky. Další, komplexní sadu 53 kusů nářadí v kufříku najdete pod označením FDG 5008-53R/FDG 5010-53R. Díky bohatému obsahu s ní sestavíte nově zakoupený nábytek, vyvážíte lednici, vrátíte vypadlý šroubek do brýlí, vyčistíte odpad pračky nebo třeba utáhnete matice na kole či koloběžce. Sada je v prodeji ve dvou barevných variantách: 
V černožlutém provedení (FDG 
5008-53R) je univerzální, kombinace černé s růžovou (FDG 5010-53R) ji předurčuje především do rukou žen, třeba jako praktický dárek. 

Více na www.fieldmann.cz.

 

V naší soutěži nyní můžete vyhrát jinou sadu značky FIELDMANN, a to FDS 1015-56R. Sada obsahuje kleště s posuvným kloubem, ráčnu, sadu nástrčných klíčů a dále sadu bitů s rukojetí.

Stačí odpovědět na otázku: