Verra - první veganský komplex vitamínů a minerálů na podporu plodnosti u žen

Verra - první veganský komplex vitamínů a minerálů na podporu plodnosti u žen

Otázka početí dětí se ve společnosti stále častěji odsouvá na neurčito a poté převážně ženy řeší tlak z okolí, který ovlivňuje jejich přirozený průběh otěhotnění. 

SOUTĚŽ o tři Verra Komplex plodnost!


Zatímco před dvaceti lety ženy rodily průměrně kolem 25. roku věku, dnes je jim průměrně více než třicet let. Zcela běžně už rodí ženy poprvé i po čtyřiceti letech. Obecně jsou ženy citlivější, a tak je nezdary při početí, první ale i ty dlouhodobé, velmi stresují. Společnost Verra Science s.r.o. proto jako první uvádí na trh veganský komplex Verra, který je plný vitamínů a minerálů vhodných právě na podporu plodnosti a pro příjem živin během těhotenství.

 

Mít děti je hlavním životním cílem mnoha rodin a párů, ale ne každý má to štěstí a podaří se mu dítě počít na první pokus nebo během krátké doby. Stále častěji se společnost potýká se zádrhelem psychickým, věkovým
a mnohdy je na příčině i nedostatek potřebných minerálů a živin, které by ženskému tělu pomohly přirozeně počít. Právě živiny hrají klíčovou roli při oplození a při vývoji plodu. Právě tuhle skutečnost se rozhodla změnit společnost Verra, která vyvinula produkt, který plodnost podpoří a díky potřebným živinám s nejvyšší vstřebatelností zajistí jejich dostatečný přísun během celého těhotenství. 

„Vystudovala jsem biotechnologii léčiv na VŠCHT a pro své okolí jsem často byla a jsem přímým zdrojem informací z hlediska složení produktů (potravin, doplňků stravy, léků, apod.). Na otázku, který doplněk stravy bych jim doporučila na podporu přirozené početí, jsem nebyla schopná odpovědět, jelikož jsem nenašla žádný produkt, o kterém bych z hlediska kvality byla přesvědčená. Tím, že chci být jednou také maminka, rozhodla jsem se začít pracovat na svém produktu, který budu moci jednou užívat jak já, tak i všechny ženy, které sebe a svůj organismus na příchod miminka chtějí připravit,“ říká Veronika Holomková, jednatelka společnosti Verra Science s.r.o.

 

„A tak jsem si začala plnit sen a vyvinula doplňky stravy, které jsou zaměřeny na podporu plodnosti a pro příjem živin během těhotenství. Páry často hledají příčinu neplodnosti až po delší době a já bych jim ráda tento čas ušetřila. Dalším mým cílem je propojit společnost Verra s odborníky a řešit neplodnost u žen
z psychosomatického hlediska, nikoliv fyzického. Chtěla jsem docílit produktu veganské kvality, protože právě ženám vegankám často chybí mnoho živin pro početí a zdárný růst dítěte. A to se mi podařilo, “
dodává Veronika Holomková.

Verra Komplex je veganský produkt, který obsahuje vitamíny a minerály s tou nejvyšší možnou vstřebatelností
a čistotou. Většina dostupných produktů na podporu početí obsahuje anorganické formy vitaminů, což organismus téměř nevstřebá a ženy tak živiny za pár hodin z těla vyloučí. Součástí Verra Komplexu jsou klíčové živiny pro oplození a pro vývoj plodu – kyselina listová a vitamín B12 v aktivní methylované podobě. Tedy do organismu vstupují bez nutnosti aktivace. Kyselina listová je navíc synergicky podpořená obsahem myoinositolu, který se podílí na vývoji vajíček neboli oogenezi.

 

Verra Komplex, MOC 790 Kč

 

 

 Nakupujte na www.verra.cz.

 

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.

 

 

Výherci: J. Malá, J. Prchalová, M. Obroučková