Soutěž o hit Vánoc: kreslící koberec pro děti

Soutěž o hit Vánoc: kreslící koberec pro děti

Převážná většina her se odehrává na podlaze dětského pokoje. To, co je pro dospělého obyčejná podlahová krytina, je pro malého závodníka nebo princeznu zcela jiný svět – proto by koberec v žádném dětském pokoji neměl chybět.


Originální kobercové omalovánky jsou mezi dětskými koberci trhákem. Zaručeně ozvláštní dětský pokoj a navíc si je dítko samo dotvoří dle vlastních představ. Potěší i podporovatele českého řemesla – tento originální koncept totiž pochází od ryze české společnosti, která koberce vyrábí z kvalitní bavlny přímo v České republice. Koberec je poctivě obšitý po celém svém obvodu a po vybarvení je možné ho jednoduše vyprat v pračce a znovu ho vymalovat. Součástí balení jsou i speciální fixy pro vybarvování, které jsou pro děti zdravotně nezávadné a bezpečné. A pokud se vypotřebují, v papírnictví se dají za pár korun jednoduše dokoupit. Koberce můžete vybírat v různých provedeních – ať už s motivy princezen, dinosaury, zvířátky nebo třeba mapou světa.

Koberec se navíc snadno udržuje a můžete ho kdykoliv obměnit, a tím pozměnit interiér, aniž byste museli provádět nějaké stavební úpravy. Případně si ho ponechat jako památku na tvořivé období vašeho malého umělce či umělkyně.

 

O internetovém obchodu Mujkoberec.cz

Největší český internetový prodejce koberců s přesahem na Slovensko a do dalších evropských zemí prodává koberce od roku 2008. Spolupracuje s prověřenými výrobci, koberce přímo dováží například z Indie. Zakládá si na širokém výběru klasických i moderních koberců. Sortiment čítá na tisíce typů. V roce 2019 e-shop zavedl balík služeb ALL INCLUSIVE, která zahrnuje například dopravu zdarma, zaslání vzorků zdarma, vrácení koberce do 365 dní, bezplatné vyhotovení 3D vizualizace, tříletou záruku nebo odvezení nevyhovujícího koberce zpět na prodejnu. Showroom provozuje v pražských Vysočanech, v jehož sousedství rovněž koberce čistí.

Více informací najdete na webu www.mujkoberec.cz.

 

Na jednoho výherce čeká kreslící kobereček!

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.