Osvědčené dárkové balíčky? Zasoutěžte si o ně!

Osvědčené dárkové balíčky? Zasoutěžte si o ně!

Kosmetika je evergreen Vánoc a pod stromečkem ji i letos najde obrovské množství žen i mužů všech věkových kategorií. Řeknete si sice kosmetika jako kosmetika, ale zkuste letos vybrat takovou, která oči obdarovaného skutečně rozzáří a to nejen díky kvalitnímu obsahu, který se postará o dokonalou péči o tělo, ale i díky originálnímu obalu, který potěší každé oko.


Přinášíme tip na voňavé dárky plné přírody. Česká značka kosmetiky a doplňků pro domácí lázně Manufaktura boduje nejen u žen, ale stále více se ukazuje, že dokáže mile potěšit i muže. Pečující produkty představují dokonalé spojení šetrných receptur s vysokým obsahem přírodních ingrediencí s výjimečnými účinky na tělo
i ducha. Zaujme krásný originální design a neotřelé okouzlující vůně. V šetrných pomocnících se odráží respekt, úcta a láska k přírodě, která je pro Manufakturu tou největší inspirací. Zároveň se nezapomíná ani na nejnovější kosmetické trendy, díky kterým vznikají báječné moderní produkty, které hrdě konkurují i zahraničním značkám.

Umožněte svým nejbližším výjimečnou chvilku pro krásu i relaxaci ve společnosti české kosmetiky a potěšte je dárkovými sety s poctivými produkty plnými přírody. O 5 krásných balíčku si s námi nyní můžete zasoutěžit.

 

O co soutěžíme?

5krát Dárková sada Trio pečujících krémů na ruce

Překrásný dárkový balíček ukrývá trio oblíbených krémů na ruce v praktickém balení do kabelky či na cesty. Krémy na ruce od Manufaktury se těší velké oblibě mezi zákazníky a patří již mnoho let mezi bestsellery této české značky. Vynikají poctivými recepturami plnými výjimečných přírodních ingrediencí, díky kterým poskytují rukám tu nejlepší péči. Ochraňují jejich pokožku před nepříznivými vlivy vnějšího okolí, hydratují do hloubky
a intenzivně regenerují. A co víc? Jejich aplikace je doprovázena krásnými vůněmi ze světa květin, bylinek a ovoce. Radost zaručena!

Dárková sada obsahuje:

  • Hydratační krém na ruce s meruňkovým olejem a bambuckým máslem (30 ml)
  • Extra hydratační krém na ruce se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou (30 ml)
  • Pěsticí krém na ruce s vřídelní solí, růžovými výtažky a cennými oleji (30 ml)

Nabídka úžasných dárku je pestrá. Inspirujte se na stránkách www.manufaktura.cz.

 

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.