Pomerančové a grepové povzbuzení v nových čajích TEEKANNE

Pomerančové a grepové povzbuzení v nových čajích TEEKANNE


Zářivě oranžový pomeranč dokáže svou chutí rozsvítit i ten nejpošmournější den. A v kombinaci s lahodným čajem TEEKANNE zvládne i zahřát a pořádně povzbudit! Osvěžující tóny pomeranče si můžete vychutnat hned ve třech nových variantách přesně podle vlastní chuti – v zeleném čaji TEEKANNE Green Tea Orange
a v černém čaji TEEKANNE Earl Grey Orange. Pozadu nezůstává ani grapefruit, který citrusové osvěžení dodává novému zelenému čaji TEEKANNE Green Tea Grapefruit.

Citrusy a čaj šly vždycky skvěle dohromady, což se netýká zdaleka pouze citronu. Důkazem jsou novinky od TEEKANNE s chutí šťavnatého pomeranče. Obzvlášť lahodnou souhru chutí nabízí pomeranč a černý čaj Earl Grey, jehož unikátní složení údajně kdysi vymyslel britský premiér lord Charles Grey. A že se mu tato čajová směs opravdu povedla! Obsahuje totiž voňavý bergamot, má typickou výraznou chuť a pomerančové tóny v ochucené variantě od TEEKANNE s ním tvoří překvapivě harmonické spojení.

Pro vyznavače svěžího zeleného čaje je nachystaný tradiční zelený čaj Sir Winston Tea. O zeleném čaji se dobře ví, že je plný prospěšných antioxidantů, a tím pomáhá tělu vyrovnat se se škodlivými vlivy okolí. Stačí přitom málo a jeho příjemná chuť dostane nový rozměr! Zelený čaj jménem Green Tea Orange se veze na ovocné vlně pomerančů a vy se tak můžete přesvědčit o tom, jak svěže zelený čaj s pomerančem chutná a jaké povzbuzení umí přinést.

Zelenému čaji sluší i grapefruit, jenž se v čajových směsích příliš často nevídá. O to větší zážitek je ochutnat TEEKANNE Green Tea Grapefruit, ve kterém se příjemně mísí jemnost zeleného čaje a typická grapefruitová svěžest.

 

   

TEEKANNE Earl Grey Orange je k dostání za cenu 32,90 Kč.
TEEKANNE Green Tea Grapefruit je k dostání za cenu 41,30 Kč.
Sir Winston Tea Green Tea Orange je k dostání za cenu 48,70 Kč.

 

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

 

Na tři z vás čeká balíček čajů Teekanne.

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.

 

 

Výherci: P. Procházková, D. Švehla, R. Ďoubalík