Velikonoční slevy🐣 až do -30% *platí do 31.3. • ⭐ (4,9/5) 2000+ Recenzí
Hledáme nového majitele DOVIDO obrazu!

Hledáme nového majitele DOVIDO obrazu!

Andrea Longauerova V pondělí 11. 01. 2021 Soutěže

Chceme se s našimi fanoušky podělit o radost z naší práce, proto jsme si pro Vás přichystali jedinečnou soutěž a možnost tak získat obraz z naší dílny. Pokud byste byli rádi hrdým majitelem originálního obrazu vyráběného na Slovensku, neváhejte se zapojit!

 

Co v sobě ukrývají obrazy Dovido?

Pečlivě vybírány motivy, zpracovány přímo u nás do finální podoby. Obrazy jsou tištěny na kvalitní pružné plátno tvořené směsí bavlny a polyesteru. Použitá technologie zaručuje vysokou sytost barev, takže se nemusíte bát nevýrazných obrazů. Při tisku využíváme kvalitní ekologické barvy bez zápachu, které nevypouštějí škodlivé látky do ovzduší- obrazy tak můžete umístit do kteréhokoliv pokoje! Plátno je napnuté na rám z kvalitního dřeva. Součástí obrazů jsou závěsy - 1 až 2 ks dle rozměru. Obrazy jsou zabaleny do hrubé bublinkové fólie, přičemž rohy obrazů jsou chráněny rohy z kartonu. Obrazy jsou po kontrole kvality odeslány v odolném dárkovém balení přímo svým novým majitelům! Tak co, nalákali jsme Vás?

 

 

Vyhrajte Dovido obraz dle vlastního výběru!

Stačí se zúčastnit právě probíhající soutěže na našem facebookovém profilu. Podmínky jsou následující:

1. dejte like naší FB stránce Dovido.cz i soutěžnímu příspěvku

2. sdílejte soutěžní příspěvek veřejně na svém FB profilu

3. do komentáře pod soutěžní příspěvek nám napište, čím se vyznačují obrazy Dovido

 

Odpověď na soutěžní zadání najdete ať už v tomto článku, přímo v kategorii Obrazy Dovido na našem webu ale i v detailu našich produktů. Na závěr vybereme vítěze, který si bude moci vybrat libovolný 1-dílný obraz od výrobce Dovido. Zapojit se můžete do 20.1.2021 do 9-té hodiny. Jméno výherce bude zveřejněno v komentáři pod soutěžním příspěvkem.

 



Doprava zdarma

nad 2000 Kč

Rychlé dodání

do pár dní u Vás

Široký sortiment

tapet a dekoraci

Vyrobeno v EU

prémiová kvalita tisku