Babinet.cz  /  Soutěže  /  Chraňte se před viry a obrňte svou imunitu, vyhrajte účinný sprej

Chraňte se před viry a obrňte svou imunitu, vyhrajte účinný sprej

30.3.2021 - redakce Babinet.cz

S příchodem jara dostává náš organismus pořádně zabrat. Často se cítíme unaveni, za což může oslabená imunita. V takovém případě se pak snadno do našeho těla dostanou bakterie nebo viry způsobující nepříjemná onemocnění. Mezi nejznámější patří klasické nachlazení, chřipka, angína nebo aktuální nemoc COVID-19. Tato onemocnění se snadno přenáší kapénkami, které vzduchem proniknou do ústní dutiny. V rámci prevence vám pomohou posílit zdraví ústní a nosní spreje VIROSTOP obsahující jedinečnou kombinaci přírodních složek.


Spreje VIROSTOP sázejí na staletí osvědčené používání bylinek. Obsahují například šalvěj lékařskou, která má silné antibakteriální a antiseptické účinky, třapatku nachovou neboli echinaceu známou v boji proti virům a bakteriím nebo třešeň barbadoskou (acerola) vynikající obrovským množstvím vitamínu C. Méně známou bylinou, která je součástí sprejů VIROSTOP, je cist krétský, který vyniká nejen svými antivirotickými vlastnostmi, ale je také významným antioxidantem. Kromě toho urychluje hojení a znatelně posiluje imunitní systém.

Všechny zmíněné bylinky a jejich výtažky najednou máte snadno k dispozici ve formě ústního a nosního spreje VIROSTOP. Posílíte tak buněčnou imunitu, která hraje klíčovou roli pro zdravý a odolný organismus v boji proti koronaviru typu SARS-CoV-2. Jak je to možné? Při vstříknutí Virostopu do úst nebo do nosu se vytváří filtr v horních dýchacích cestách. Tento filtr aktivně neutralizuje viry a zabraňuje jejich rozmnožování.

Jak můžete produkty VIROSTOP vyhrát? Je to snadné, stačí odpovědět správě na naši otázku a vyhrajte 3x balíček obsahující (VIROSTOP ústní sprej, VIROSTOP nosní sprej, VIROSTOP dezinfekční gel).

Přípravky VIROSTOP mají čistě přírodní složení a jsou snadno k dostání ve všech kamenných i online lékárnách. Více najdete na cz.virostop.info.

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Věra Bajgarová - Praha, Klára Ježáková - Velký Újezd, Hlavička Filip - Olomouc

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz