Regenerovaná a vyživená pokožka. Víme jak na to

Regenerovaná a vyživená pokožka. Víme jak na to


Jedna z největších závislostí, čokoláda, je originálně vyráběna z úžasné suroviny, kakaového másla. Získává se z bobulí kakaovníku Theobroma, má zajímavou historii ale především, disponuje obrovskou rozmanitostí zkrášlujících vlastností.

Semena kakaa jsou bohatým zdrojem hořčíku. Obsahují dokonce třikrát více antioxidantů než zelený čaj. Starověcí Mayové používali kakaová semena k přípravě některých aromatických nápojů, které odstraňovali únavu. Také mezi Aztéky byla kakaová semena platební médium, které bylo stejně cenné jako zlato.

Kakaové máslo je dobře známé svou širokou škálou regeneračních a výživných vlastností. Poskytuje potřebné látky, které obnovují a regenerují přirozenou ochrannou vrstvu pokožky. Má mnoho využití v kosmetickém
a farmaceutickém průmyslu.

Kakaové máslo doplňuje nedostatek lipidů v pokožce a vyrovnává správnou úroveň hydratace. Je to skvělý zvlhčovač a také zabraňuje transepidermální ztrátě vody. Je ceněné i proto, že změkčuje, vyhlazuje a zvětšuje pružnost pokožky. A současně má pro pokožku viditelný promašťující účinek. Kakaové máslo je s pokožkou vysoce biologicky kompatibilní, používá se při léčbě nesprávného rohovatění pokožky.

Naší speciální složkou je bio-olej, přírodní látka tvořící povrchový film. Vytváří jemnou ochrannou vrstvu na povrchu pokožky, odkud se pak voda velmi pomalu odpařuje. Tento jev usnadňuje koncentraci UV záření, zlepšuje tón pokožky a vytváří rovnoměrné opálení.

Kakaové máslo je jedním z nejstabilnějších tuků. Obsahuje přírodní antioxidanty, které brání žluknutí, což umožňuje skladování bez konzervačních přísad až po dobu 5 let. Ve společnosti Ziaja má kakaové máslo nejvyšší farmaceutickou kvalitu.

Produktová řada Ziaja kakaové máslo je nadčasová a multifunkční. Doporučuje se pro suchou a normální pokožku a pro vlasy, které potřebují rychlou regeneraci. Má příjemnou, sladkou a lehce čokoládovou vůni, která zesiluje pozitivní pocity během použití. Využijte produkty Ziaja kakaové máslo a rozprostřete čokoládovou vůni po celém těle!

 

Více na www.ziajaprotebe.cz.

I zde se můžete těšit na voňavou výhru v podobě balíčku třech produktů Ziaja kakaové máslo: Tělové máslo, Tělové mléko a Sprchový krém.




Odpovězte správně na soutěžní otázku:

 

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.

 

 

Výherci: Š. Nosková, R. Řehounková, M. Pleslová