Zhubněte bez hladovění! Poradíme vám něco, co opravdu funguje

Zhubněte bez hladovění! Poradíme vám něco, co opravdu funguje


S příchodem teplého počasí vás, jako každý rok, čeká výměna zimního šatníku za letní. Kabáty a svetry, které dokáží zakrýt problémové partie, nahradí tílka, kraťasy a šaty. Pod těmi ale stěží schováte kila navíc, která vám po zimě přibyla. Drastické diety vám možná pomohou zhubnout v krátkém čase, ale hned, jak začnete jíst, se vám kila vrátí. Hladovka prostě nic neřeší.

 

DIETA V LÉTĚ? PROČ NE?

Léto je ideální dobou pro hubnutí. Více pohybu, dobré nálady i času, který máte sami pro sebe. To poslední, co ale chcete v létě dělat, je trávit čas vyva­řováním jídel a počítáním kalorií. Obzvlášť, pokud se chystáte někam na cesty. Ideálním řešením je tak KetoMix. Dietní programy, se kterými budete hubnout s chutí a plným žaludkem. KetoMix jídla jsou nutričně vyvážená, neobsahují chemické přísady ani přidané glutamáty a připraveny je budete mít za pár minut. A kdyby vás přeci jenom honila mlsná, bez obav si můžete dát i KetoMix chipsy, dezerty nebo čokoládu. 

 

JÍDLO JE 70 % ÚSPĚCHU

Pokud chcete zhubnout, musíte jíst pravidelně, hlídat si pitný režim a hlavně sledovat, co, kdy a kolik toho jíte. To je pro mnoho lidí složité a tak běžné způsoby hubnutí často vzdávají. KetoMix nabízí jednodušší řešení, které je ověřené a funguje. Jídla na celou dobu vaší diety dorazí až k vám domů a na vás už bude jen začít. S KetoMi­xem zhubnete rychle, bezbolestně a trvale.

 

JAK TO FUNGUJE?

Aby vaše tělo správně fungovalo, potřebuje vyvážený příjem makroživin – tedy proteinů (bílkovin), sacharidů (cukrů) a tuků. Když mu ale jednu makroživinu omezíte, konkrétně sacharidy, je nuceno ji něčím nahradit. Jinak by nemělo energii. A tak automaticky přejde do stavu ketózy. Sacharidy nahradí ketony, které si vyrobí z vlastních tukových zásob. Vy začnete hubnout, aniž byste pro to museli dělat cokoli jiného. A právě na tomto principu KetoMix dieta funguje. Hubnutí s KetoMixem je tak rychlé a pohodlné.

 

KETOMIX DIETA – PLNÉ MENU VČETNĚ DEZERTU  

Většina lidí, pokud se rozhoduje o tom, zda chce hubnout, automaticky očekává restrikce v jídel­níčku. A možná
i proto s redukcí své váhy otálí. S KetoMix dietou ale budete jíst 5x denně a přitom hubnout a ještě si pochutnáte.  V nabídce více než stovky KetoMix jídel a nápojů, najdete proteinové koktejly, kaše, pudinky, omelety, palačinky, sušené maso a nejrůznější druhy po­lévek. S proteinovým pečivem nebo těstovinami se při této dietě nemusíte vzdávat ani oblíbených příloh. Chuť na sladké zaženete perníkem, sušenkou, tyčinkou, čokoládou nebo zmrzlinou. Dovolit si můžete dokonce i jednu sklenku KetoMix vína denně.

 

PORADENSTVÍ PO CELOU DOBU KETOMIX DIETY

Někdy není snadné se v přemíře informací zorientovat. Výži­vové poradkyně KetoMix jsou proto k dispozici každý den od osmé ráno do jedenácté večer – na telefonu, e-mailu nebo na chatu, který najdete na stránkách www.ketomix.cz. Velmi rády zodpoví veškeré dotazy a poradí i v těch nejzáludnějších oblastech.

 

Soutěž o letní osvěžující balíček zmrzlin a toppingů KetoMix

Mlsat bez výčitek a osvěžit si horké letní dny můžete s KetoMix vanilkovou nebo čokoládovou zmrzlinou BEZ cukru. Stačí ji namixovat se smetanou a bílým jogurtem. Vyberte si svůj oblíbený nízkosacharidový topping, kterým si hotovou zmrzlinu polijete.  Vyhraje to slaný karamel nebo čokoláda?

3 výherci z vás mohou získat letní osvěžující balíček KetoMix, kde najdete vanilkovou a čokoládovou
s  toppingy a KetoMix originálním šejkrem!

 

 

Odpovězte na soutěžní otázku:

 

 

Podmínky SOUTĚŽE - Sledujte nás na FB a také IG.