Přejít k hlavnímu obsahu
Zdravý pohyb, moje výhra
5. 5. 2022
Soutěže

ZDRAVÝ POHYB MOJE VÝHRA

Chybí vám motivace k pohybu? Tady ji máte! Startujeme akci ZDRAVÝ POHYB, MOJE VÝHRA a na konci vás čeká spousta atraktivních cen. Pojďte se s námi pravidelně hýbat a nastartovat zdravější životní styl. Protože zdravý pohyb, to je vaše výhra!

9 měsíců, 9 sportovních výzev

Čeká vás 9 měsíců zdravého pohybu a 9 sportovních výzev. Zapojit se můžete jednorázově do měsíčních výzev a vyhrát jednotlivé ceny, anebo s námi zdolat alespoň 5 z 9 výzev a získat šanci vyhrát navíc elektrokolo Author!

Pokud se budete chtít zapojit do hlavní soutěže, ale daná měsíční aktivita vám nebude vyhovovat, můžete si ji nahradit, a to zdoláním 211 km libovolným pohybem.

alt

Jaké měsíční výzvy nás čekají?

  • září - jízda na kole = #zpmvkolo
  • říjen - běh = #zpmvbeh
  • listopad - jóga / cvičení / posilování = #zpmvcviceni
  • prosinec - brusle = #zpmvbrusle
  • leden - sjezdové lyžování / snowboarding
    = #zpmvlyze; #zpmvsnowboard
  • únor - běžky = #zpmvbezky
  • březen - chůze = #zpmvchuze
  • duben - in-line bruslení = #zpmvinline
  • květen - volná disciplína = #zpmvvolna
Chci se zapojit alt

Hlavní výhry

Účastníci, kteří splní minimálně 5 z 9 výzev a budou k 31. 5. 2022 pojištěnci ZP MV ČR nebo budou mít k 31. 3. 2022 o přestup k ZP MV ČR zažádáno, budou automaticky zařazeni do slosování o hlavní ceny. Jednotlivé měsíční výzvy lze splnit i zpětně.

Elektrokolo AUTHOR ELEVE 29 2021 pánské 1. místo (muž) Elektrokolo AUTHOR ELEVE 29 2021 pánské

Elektrokolo v hodnotě 73 000 Kč s lehkým duralovým rámem, motorem SHIMANO STEPS, baterií SHIMANO E8035, vzduchovou uzamykatelnou vidlicí a kotoučovými brzdami.

Elektrokolo AUTHOR ELEVE 29 ASL 2021 dámské 1. místo (žena) Elektrokolo AUTHOR ELEVE 29 ASL 2021 dámské

Elektrokolo uzpůsobené pro ženy ve stříbrno-růžové barevné kombinaci, s lehkým duralovým rámem a vzduchovou uzamykatelnou vidlicí, vážící pouze 22 kg, v hodnotě 73 000 Kč.

2. a 3. místo

price 1 2. místo (muž) Sportovní hodinky Garmin Fenix pánské

Multisportovní hodinky s GPS vhodné na běh i kolo, v elegantním vzhledu, smart propojení s mobilním telefonem, s vyměnitelnými řemínky, integrovaným snímačem srdečního tepu a displejem s vysokým rozlišením. Velikost 45 mm.

Sportovní hodinky Garmin Fenix dámské 2. místo (žena) Sportovní hodinky Garmin Fenix dámské

Elegantní, mnoha funkcemi nabité sportovní hodinky pro dámy, velikost 42 mm, smart propojení s mobilním telefonem, GPS, měření srdečního tepu, monitoring spánku, skvěle čitelný displej.

price 2 3. místo (muž) Chytrá váha Garmin Index S2 Smart Scale

Chytrá váha Garmin Index S2 Smart Scale v černé barvě, která zobrazuje hmotnost, procento tuku, vody, kosterní či svalové hmoty v těle.

Závěsný posilovací systém 3. místo (muž) Závěsný posilovací systém TRX Move

Závěsný systém o nosnosti 159 kg s úchytem do dveří, skvělý pro trénink všech fitness úrovní doma i venku, včetně návodu ke cvičení.

Lifefit Kettlebell Steel 16 kg 3. místo (muž) Lifefit Kettlebell Steel 16 kg

Činka na komplexní procvičení celého těla, se kterou mohou posilovat doma i venku muži i ženy všech věkových kategorií.

price 2 3. místo (žena) Chytrá váha Garmin Index S2 Smart Scale

Chytrá váha Garmin Index v bílé barvě, která zobrazuje hmotnost, procento tuku, vody, kosterní či svalové hmoty v těle.

Chytrá váha Garmin 3. místo (žena) Závěsný posilovací systém TRX Move

Závěsný systém o nosnosti 159 kg s úchytem do dveří, skvělý pro trénink všech fitness úrovní doma i venku, včetně návodu ke cvičení.

price 2 3. místo (žena) Balanční cvičební pomůcka Bosu

BOSU® Pro Balance Trainer s texturovaným designem pro domácí posilování celého těla, ideální na zpevnění problematických partií.

Měsíční výhry

muži květen Sportovní taška

Vyhrajte praktickou, objemnou a slušivou sportovní tašku Under Armour Contain Duo Medium, která pobere všechny vaše sportovní potřeby. Hodit ji můžete přes rameno nebo na záda jako batoh.

taška květen Sportovní taška

Vyhrajte praktickou, objemnou a slušivou sportovní tašku Under Armour Contain Duo Medium, která pobere všechny vaše sportovní potřeby. Hodit ji můžete přes rameno nebo na záda jako batoh.

#zdravypohybmojevyhra
#zpmvvolna
chůze
Právě probíhá aktivita Volná disciplína

Květnová měsíční výzva uzavírá naše společné devítiměsíční sportování. Splnit ji můžete libovolným pohybem - během, jízdou na kole či bruslích, cvičením, posilováním nebo jen svižnou chůzí. Důležité je hýbat se! Nezapomeňte se při své aktivitě vyfotit nebo natočit a svou splněnou devátou měsíční výzvu sdílet na Facebooku nebo Instagramu s hashtagy#zdravypohybmojevyhra a #zpmvvolna.

Chci se zaregistrovat

V dalším měsící nás čeká:

Vyhlášení vítězů

Jak se do soutěže zapojit?

Máte profil na sociálních sítích Facebook nebo Instagram? Pak s námi právě zde můžete soutěžit jak v měsíčních výzvách, tak i v hlavní hře, a to přidáváním svých splněných výzev společně s hashtagem #zdravypohybmojevyhra a hashtagem konkrétní měsíční výzvy, která bude mít svůj vlastní hashtag dle druhu pohybu (například #zpmvinline)

Nemáte profil na Facebooku či Instagramu? Nevadí. I tak se můžete zapojit do jednotlivých měsíčních soutěží. Na každé kolo se ale musíte zaregistrovat zvlášť. A nezapomeňte své splněné výzvy zdokumentovat (např. vyfotit sebe při dané aktivitě nebo displej chytrých hodinek apod.) a v případě výhry být schopni dokumentaci doložit. Nemůžete nebo nechcete se zúčastnit dané měsíční aktivity? Nevadí. Můžete ji nahradit „pokořením“ 211 km v daném měsíci (počítá se veškerý pohyb včetně chůze či elektrokola).

Potřebujete poradit s pravidly soutěže nebo máte jiné připomínky? Kontaktujte nás na e-mailu: info@zdravypohybmojevyhra.cz

Více o pravidlech
Chci se zaregistrovat

Soutěž byla ukončena 31. 5. 2022