Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků přírodní aromaterapeutické kosmetiky Saloos

10.01. - 16.01. 2022 | Aktuální soutěže

Saloos








Příroda vás opečuje i v zimě


I v zimě si můžete dopřávat okouzlující účinky přírody prostřednictvím kvalitní kosmetiky Saloos, která bude hýčkat každou pokožku včetně citlivé a svou vůní dokáže pohladit na duši. Je pro pleť skutečným pohlazením, neobsahuje žádné umělé konzervační, barvicí ani vonné látky.

Hrajte o 5 balíčků Saloos


Anti -age bio rostlinný elixír Squalane&Q10 je dokonalou přírodní alternativou k pěsticím výživným krémům. Účinná látka Lift Oleoactif® pomáhá napnout pleť, vyplnit vrásky, vyhladit pokožku a celkově omladit. Koenzym Q10 neutralizuje volné radikály a chrání pokožku před oxidačním stresem. Tento účinný komplex je doplněn o kvalitní rostlinné oleje lisované za studena, 100 % přírodní esenciální oleje a „suchý olej“ squalane, který dodá pleti hloubkovou hydrataci a pečuje o ni bez pocitu mastnoty.

Nadýchané šlehané bio arganové máslo je ideální k péči o pokožku celého těla. Obsažený bio arganový olej je plný cenných přírodních látek, které působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Bio bambucké máslo ji důkladně vyživuje, hydratuje a všestranně o ni pečuje. Esenciální oleje propůjčují máslu svěží citrusovou vůni, kterou si okamžitě zamilujete. Velmi lehce se roztírá a při kontaktu s kůží zanechá lehký ochranný film, který se rychle vstřebá.

Váš domov, kancelář či obchod bleskurychle provoní osvěžující vůně přírodního aroma airspraye Eukalyptus s výraznými antiseptickými účinky. O eukalyptu je známo, že uvolňuje dýchací cesty, ulevuje při nachlazení, usnadňuje odkašlávání, preventivně působí při virózách, pročišťuje a zvlhčuje vzduch.
kosmetika Saloos




Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky přírodní aromaterapeutické kosmetiky Saloos probíhá od pondělí 10. ledna do neděle 16. ledna 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přírodní aromaterapeutické kosmetiky Saloos .


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách přírodní kosmetiky Saloos
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !