Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3x balíček beta glukanů pro podporu Vaší imunity!

10.01. - 16.01. 2022 | Aktuální soutěže
Natures s.r.o. je trnavská rodinná firma, která se zabývá výrobou betaglukanu z čerstvé hlívy ústřičné. Společnost se specializuje na vývoj, výzkum a výrobu přírodního polysacharidu, fungálního beta-1,3/1,6-D-glucanu a výrobků s jeho obsahem. Jako jediný výrobce v České a Slovenské republice využíváme technologii mikronizace. Díky mikronizaci našeho beta glucanu na 5 µm (mikrometrů) dosahujeme vyšší efektivity a bioaktivity, a tedy lepších účinků na organismus.

Při výrobě nejsou použita žádná barviva, aditiva a ani konzervační látky. Při užívání betaglukanu nejsou známé žádné nežádoucí vedlejší účinky. Společnost Natures vyrábí betaglukan nejen pro dospělé, ale i pro děti a také pro Vaše zvířecí miláčky.

Kdy je vhodné obecně užívat beta glukany?

    • při snížené imunitě
    • při stresu v práci, ve škole při zkouškovém období
    • při zvýšené fyzické či psychické zátěžiBeta glucan 120
    • při různých projevech oslabené imunity
    • při nachlazení a chřipce
    • pro správnou funkci nervového systému
    • při opakovanému podávání antibiotik
    • pro snížení únavy a vyčerpány

Beta glucan 120

Kapsle Beta glucan 120 jsou ideální pro všechny, kteří pečují o své zdraví, nebo při prvních zdravotních komplikacích. Výživový doplněk vhodný pro dlouhodobé užívání, obsahuje vysoce kvalitní a vysoce účinný beta glucan extrahovaný z čerstvé hlívy ústřičné. Beta glucan v kapslích je zpracován patentovaným procesem extrakce a purifikace (čištění). Navíc jsou jeho částice upravované mikronizací, což zaručuje vysokou čistotu a efektivitu v každém ročním období.

Femiglucan


Femiglucan

Vaginální čípky s obsahem beta glukanu  a sodné soli kyseliny hyaluronové.
Femiglucan pomáhá zmírnit intimní diskomfort jako je pocit suchosti, svědění a podráždění. Zajišťovat přirozenou vlhkost a napomáhá snižovat riziko intimních důsledků stresu, onemocnění, užívání antibiotik a jiných negativních příčin na ženské zdraví. Zvolená kombinace látek v čípcích pomáhá vytvářet a obnovovat přirozené vaginální kultury a zajišťuje hydrataci.
Čípky jsou vhodné pro ženy a dívky od 10 let. Užívání Femiglucanu se doporučuje po dobu trvání komplikací. Pro dlouhodobější účinek je můžete používat i po skončení příznaků.


Pravidla soutěže:
Soutěž o 3x balíček beta glukanů od společnosti Natures probíhá od pondělí 10. ledna do neděle 16. ledna 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček beta glukanů (Femiglucan a Beta glucan 120) od společnosti Natures.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 17. ledna 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. února 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Natures
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !