Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček plný energie a zažeňte jarní únavu

9.05. - 15.05. 2022 | Aktuální soutěže





Jarní únavu zná důvěrně každý z nás. Chcete-li se s ní úspěšně poprat a získat zpět vitalitu, soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia. Ten vám dodá potřebnou energii i minerály, které vám po dlouhé zimě chybí. Získáte tak zpět elán a chuť do dalších dnů.

Jarní únava není klasické vyčerpání. Podle lékařů jde o deficit vitaminů a dalších důležitých látek, který se projevuje snížením výkonnosti, psychickým i fyzickým vyčerpáním a také oslabením imunity. Na počátku jara totiž chybí tělu celá řada vitaminů a minerálů.

Naturevia Magnesium 1



Hořčík sníží únavu a vyčerpání


Jedním z minerálů, který na jaře naše tělu chybí, je hořčík neboli magnesium. Ten
přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Zároveň je důležitý pro energický metabolismus i správnou funkci nervového systému a svalů. Jeho dostatečný přísun pomůže snížit výskyt nepříjemných svalových křečí, které se mohou objevit při či po sportu. Oceníte jej však i v případě psychicky náročných dnů. Jeho ideálním zdrojem je doplněk stravy Naturevia Magnesium 1, jehož jedna malá tableta denně vám zajistí potřebný přísun hořčíku. Balení obsahuje 90 tablet, takže vám vydrží tři měsíce.



Koenzym Q10 Cardio


Vitamin 'mládí'


Jestliže hořčík zažene únavu, pak koenzym Q10 vám dodá sílu a vitalitu. Tato životně důležitá látka, která se zařazuje k vitaminům, má klíčovou roli při tvorbě energie a prevenci buněčné degradace. Kolem 40 let se začne koenzym Q10 v těle citelně ztrácet a tento pokles je spojen s urychlujícím stárnutím a sníženou hladinou energie. Na mladistvou úroveň vás mohou vrátit doplňky stravy. Vyzkoušet můžete třeba Naturevia Koenzym Q10 Cardio, jehož jedna kapsle obsahuje extra silnou dávku vysoce kvalitního koenzymu Q10, selenu a vitaminů B a E, které společně pomáhají odstraňovat volné radikály, ochraňují buňky před jejich poškozením a tím i stárnutím. Budete-li jej užívat, budete mít potřebnou denní porci životabudiče s přehledem zajištěnou.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Naturevia Magnesium 1 a Naturevia Koenzym Q10 cardio  probíhá od pondělí 9. května do 15. května 2022.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje Magnesium 1 a Koenzym Q10 cardio v hodnotě 530 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. května 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 15. června 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.
 

Nápovědu najdete na stránkách NATUREVIA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !