Fotosoutěž - vyfoť se s Gorilou na cestách a vyhraj jednu z deseti cen

S GORILOU NA VANDRU

kup kávu a pojeď na safari víkend 

Chceš vyhrát s Mountain Gorilla Coffee dobrodružný víkend pro dva v Safari Parku Dvůr Králové? Nebo některou z dalších deseti cen? Zapoj se do fotosoutěže S Gorilou na vandru. Jak na to? Stačí kdykoliv od 1. května do 26. června koupit naši kávu Mountain Gorilla Coffee, vyfotit se s ní kdekoliv na cestách a fotku poslat na mail foto@kavagorila.cz a získat nejvíc hlasů fanoušků naší značky. Proč? Nedávno jsme se vrátili z vandru v Ugandě, kde jsme putovali za gorilami a kávou. Zajímalo by nás, kam s gorilí kávou vyrážíte vy. Pošli fotku a vyhraj víkend pro dva v hotelu Safari Lodge. Vydej se třeba na gastro cestu po stopách Hanzelky a Zikmunda! Tak pojeď S Gorilou na vandr!

 

Z každého zakoupeného produktu Mountain Gorilla Coffee v průběhu soutěže S Gorilou na vandru putuje 5 Kč organizaci Gorilla Doctors, pečující o horské gorily v africké divočině.

Co pro to udělat?

Stačí kdykoliv do 26. června zakoupit jakoukoliv kávu nebo čokoládu značky Mountain Gorilla, vyfotit se s ní kdekoliv na cestách a tuto fotografii přihlásit přes mail foto@kavagorila.cz do soutěže na stránce www.kavagorila.cz (v přihlášce uveďte místo, kde byla fotka pořízena i svůj mobilní telefon).

 

Autor nejúspěšnější fotky, která získá nejvíce hlasů našich fanoušků, vyhraje dobrodružný víkend pro dva v Safari Parku Dvůr Králové. Dalších deset soutěžících vyhraje jednu z deseti cen od značky Mountain Gorilla Coffee.

Jak se hlasuje?

Posuzovat atraktivitu fotografií mohou fanoušci gorilí kávy čokolády prostřednictvím hlasování jak na webu tak i prostřednictvím hlasů na facebooku a nákupy na eshopu. Hlasující má k dispozici jeden hlas na webu a jeden na FB pro každého soutěžícího, nákupy nejsou nijak omezené. Hlasy z webu i FB a body z nákupů se sčítají dohromady.

1) Facebook k příslušné favorizované fotce na facebooku Mountain Gorilla napište do komentářů S Gorilou na vandru! (počítají se jen hlasy od lidí z EU, kteří jsou současně příznivci stránky Mountain Gorilla Coffee)

2) Web - dejte hlas příslušné fotce na www.kavagorila.cz (každý může hlasovat jen jednou, jsou nastavená různá technická omezení, která brání opakovanému hlasování - nejedná se o soutěž v klikání, ale o objektivní zhodnocení fotografií)

 

3) E-shop – nakupte na našem e-shopu jakékoliv produkty Mountain Gorilla a za každých 50 Kč nákupu můžete přidat 1 hlas navíc ve prospěch svého favorita (na závěr nákupu v "souhrnu objednávky" označíte v dolní části formuláře soutěžícího, kterému chcete své body věnovat; započítávají se jen objednávky zrealizované a zaplacené do 26. 6. 2022). Proto doporučujeme využívat poslední týden soutěže online platby kartou, nikoliv dobírku a platbu na fakturu.

 

 

Pořadatel může v případě podezření na manipulaci s hlasováním (zapojení hlasovacích robotů, nákup lajků apod.) odebrat resp. nezapočítat příslušný počet bodů, soutěžní fotografii zcela vyloučit, případně stanovit dodatečná kritéria. Soutěžící musí být nejpozději v den ukončení soutěže (tj. 26. 6. 2022) plnoletý (tj. dovršit 18 let věku).

 

GDPR

V návaznosti na obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) a v souladu s platnou legislativou vás informujeme, že v rámci soutěže může dojít ke zpracování vašich osobních údajů nebo osobních údajů osob zobrazených na fotografii, kterou zašlete do soutěže. M. G. C. Trade, s. r. o. jako pořadatel soutěže a správce osobních údajů zpracovává tyto údaje pouze v nezbytně nutném rozsahu a pouze za účelem vyhodnocení soutěže a umístění fotografií do galerie, která je dostupná na webových stránkách a FB profilu. Pokud byste se domnívali, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně nebo v rozsahu větším než nutném k výše uvedeným účelům, neváhejte se na nás kdykoli obrátit na mailu obchod@mountain-gorilla.cz.