Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o romány Obchodnice z Amsterdamu a Kde všechno začíná

19.09. - 25.09. 2022 | Aktuální soutěže
Obchodnice z Amsterdamu
























Obchodnice z Amsterdamu

Van der Vlugt Simone


Píše se rok 1892. Lydie truchlí nad ztrátou rodičů, kteří zemřeli krátce po sobě. Zdědila jejich dům v Amsterdamu a venkovský dům v Purmerendu. Navzdory smutku je však plná nápadů do budoucna a rozhodnutá uskutečnit otcovy plány: založit moderní, parou poháněnou sýrárnu. Ale jako žena sama nesmí podnikat. Rozhodne se proto spolupracovat s Huibem, pokrokovým farmářem z této oblasti. Společně postupně budují největší sýrárnu v Severním Holandsku.
Kde všechno začíná



Kde všechno začíná

Fowlerová Anne Therese

Tři sestry. Tři osobnosti. Tři tajemství.
Dokáží je sblížit nečekaná odhalení?

Seznamte se se sestrami Gellerovými: Beck, Claire a Sophie, trojicí silných žen, jejichž ovdovělá matka Marti zanedlouho zemře. Ještě předtím se ovšem postará o to, aby se její skromná pozůstalost rozdělila mezi dcery rovným dílem – včetně částky za letní chatu na ostrově Mount Desert v Maine, která se má prodat.

A když na scénu vstoupí ještě C. J. Reynolds, tajemný Jižan, který má vlastní skrytou minulost, osud chaty v Maine – a sester samotných – nabere úplně jiné obrátky.



Pravidla soutěže:
Soutěž o romány Obchodnice z Amsterdamu a Kde všechno začíná probíhá od pondělí 19. září do neděle 25. září.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jeden z výše uvedených románů Obchodnice z Amsterdamu nebo Kde všechno začíná od nakladatelství Grada.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. září 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství GRADA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !