Babinet.cz  /  Soutěže  /  VYHRAJTE 3x (pro 2-3 osoby) akční zážitek i zábavu v Pitlandu

VYHRAJTE 3x (pro 2-3 osoby) akční zážitek i zábavu v Pitlandu

15.1.2023 - redakce Babinet.cz

Jedinečný zážitek v jedné stopě bez ohledu na počasí, řidičák, věk i moto zkušeností

Odstartujte letošní rok a zimu akčně a aktivně a vyrazte za jedinečným zážitkem, při kterém si užijete spoustu zábavy, lehký adrenalin i radost z nové aktivity! Vyrazte do Pitlandu, speciální kryté haly v Praze, jediné svého druhu na světě, kde moto sezóna nikdy nekončí a zažijte zimu v jedné stopě! Právě Jedinečný zážitek v Pitlandu u nás můžete vyhrát. Díky spolupráci s Pitlandem rozdáme hned 3x Jedinečný zážitek, vždy pro 2-3 osoby, zahrnující hodinový zážitek v jedné stopě, včetně zapůjčení kompletní moto výbavy!

zdroj: Pitland

Vše, co Pitland nabízí si můžete užít bez ohledu na počasí, věk, řidičský průkaz i jakékoli zkušenosti z motocyklu či skútru, a hlavně bezpečně bez jakéhokoli rizika! Zajezdíte si na malých a lehkých elektrických motocyklech a pod vedením zkušeného a přátelského instruktora se naučíte vše potřebné. Jak se rozjet a brzdit, jak správně projet zatáčku, kam se při jízdě dívat, jak na stroji sedět a další potřebné návyky, které oceníte třeba i na kole nebo skútru. Na závěr si můžete dát závod na speciálním halovém okruhu a užít si radost z předjetí kamarádky nebo partnera. Veškerou výbavu, včetně helmy, rukavic, bot i kombinézy půjčuje přímo Pitland, a tak stačí přijít například jen s kabelkou a stejně tak opět odejít. Ježdění v Pitlandu je ideálním tipem na zábavu pro celou rodinu, včetně dětí od 150 cm.

zdroj: Pitland

Ať už jste někdy jezdili na motorce nebo skútru, chystáte se do autoškoly nebo máte zkušenost jen na kole - pro vás všechny je zážitek v podobě Pitlandu jako stvořený. Stačí zahodit obavy a předsudky a vyzkoušet něco nového. A třeba se budete ještě rádi vracet! KDE: Pitland arena Praha (Ringhoferova 1, Praha 5 - Zličín)

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 3x (pro 2-3 osoby) akční zážitek i zábavu v Pitlandu. Správnou odpověď hledejte na www.jedinecnyzazitek.cz

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Martina Boučková - Mělník, Joanna Glaz - Praha, Markéta Kupková - Sedlčany

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz